22 Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Schoonheidsinstituut Anne van Aken vinden:
Geweldig goede schoonheidssalon gespecialiseerd in anti agingCharlotte
Elke keer weer een kadootje! Dank jullie welRegina

Wat andere mensen van Pulzzz - Den Haag Thomsonlaan vinden:
Ik werd snel en professioneel geholpen. Goede uitleg en vriendelijk personeel.Sandra
nette salon, ben aardig en netjes geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd.Nicoline

De beste Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen) in Den Haag

Ontharen & IPL salons in Den Haag scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 563 stemmen.
86
gemiddeld

Definitief ontharen in Den Haag

Zeg gedag tegen elke dag scheren of je maandelijkse harsbeurt! Als je kiest voor definitief ontharen, kun je voor altijd afrekenen met ongewenste haren, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid. Bij de meeste technieken van definitief ontharen wordt met een laser gewerkt die lichtflitsen of radiofrequentie uitstraalt en de vrijgekomen warmte zal zo de haarzakjes beschadigen. Omdat de haarzakjes zodanig beschadigd worden, vertraagt de groei en in de meeste gevallen komen de haartjes nooit meer terug. De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen en zijn nagenoeg pijnloos. Het enige wat de meeste mensen ervaren is een kort tintelend gevoel, sommige delen van het lichaam kunnen echter wel wat gevoeliger zijn dan andere delen.

Tegenwoordig zijn er allerlei laser-apparaten te kopen voor thuisgebruik, maar voor het beste resultaat en om huidbeschadiging te voorkomen, kun je je het beste professioneel laten ontharen. In Den Haag kun je terecht voor allerlei verschillende soorten permanent ontharen.

IPL

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is in Den Haag de meest populaire methode van definitief ontharen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van verschillende golflengtes licht. IPL is voornamelijk succesvol bij mensen met donker haar en een lichte huid. Blonde, rode, grijze haren en donshaar bevatten minder pigment en kunnen daarom soms niet geschikt zijn voor IPL. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandeling nodig om een haarloze huid te bereiken.

SHR Soprano Laser

SHR staat voor Super Hair Removal en werkt in principe hetzelfde als IPL. Het enige verschil is dat er tijdens deze methode meerdere keren op een lagere frequentie geflitst wordt. Het voordeel van SHR is dat het vrijwel pijnloos isen dat het geschikt is voor alle huidtypen en alle haarkleuren. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 8 tot 15 behandeling nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Laserontharen

Laserontharen is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van één golflengte licht. Hierdoor kan nauwkeurig en effectief gewerkt worden. Ook deze techniek is met name geschikt voor mensen met donkere haren en een lichte huid. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandeling nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Lightsheer Diodelaser

De Lightsheer Diodelaser werkt ook op een 1 golflengte, maar met een hogere frequentie dan laserontharen. Het voordeel hiervan is dat ook de dieper gelegen haarwortels bereikt worden. Daarnaast kunnen ook blonde en grijze haren behandeld worden. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

ELOS

De ELOS-ontharingsmethode maakt gebruik van zowel lichtenergie als radiofrequentie. Deze combinatie zorgt ervoor dat effectief en doelgericht gewerkt kan worden. Deze methode is geschikt voor alle huidtypen en haarkleuren, dus ook als je grijs en blond haar hebt. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Vóór en na de behandeling

Het is belangrijk dat je je voor je eerste laserbehandeling minimaal 4 tot 6 weken niet meer epileert of harst. Scheren mag wel in deze periode. En omdat de behandeling beter werkt op een zo wit mogelijke huid, is het aan te raden om van te voren onder de zonnebank te gaan. Wanneer je toch in de zon gaat moet je je insmeren met een goede zonnebrandcrème.

Na de behandeling wordt het aangeraden om zonnebrand met een zeer hoge factor op de behandelde huid te smeren. Het is het beste om de zon geheel te vermijden. Ook mag je tussen de behandelingen door je haren niet epileren of harsen.

De voordelen van boeken via Treatwell

Helaas is het niet mogelijk om in één definitief ontharingsbehandeling het gewenste effect te bereiken, meestal zijn er tussen de 6 en 12 behandelingen nodig. Maak het jezelf makkelijk en boek je afspraak en vervolgafspraken in Den Haag voor een IPL behandeling via Treatwell. Geniet van het comfort om nooit meer te hoeven scheren, waxen of harsen!

In de categorie Ontharen & IPL salons in Den Haag varieert de prijs van € 3 tot € 400.