31 Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Huidkliniek Mirette vinden:
Prettige sfeer, goede service en informatie over de behandeling en producten.Emke
Hele fijne sfeer. Wenkbrauwen en wimpers goed geverfdDeniz

De beste Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen) in Rotterdam

Ontharen & IPL salons in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 562 stemmen.
86
gemiddeld

Voor een langdurig glad resultaat

Scheren, waxen, epileren, chemische middelen… Je verwijdert er wel haren mee, maar voor je het weet zijn die vervelende haren alweer terug! Klinkt het hebben van een permanent gladde huid zonder stoppeltjes, irritaties, rode bultjes of ingegroeide haren je als muziek in de oren? Reken hier dan mee af door middel van definitieve ontharing. In Rotterdam zijn er veel salons die verschillende methoden hanteren om jou te helpen aan een gladde en zijdezachte huid. Denk hierbij aan de populaire en veilige technieken IPL of laserontharen.

Wat zijn laserontharen en IPL?

Zijn de technieken laserontharen en IPL hetzelfde? Nee, bij beide methoden worden de haarzakjes verwarmd, waardoor deze worden vernietigd en niet meer terugkomen, maar de manier waarop laser en IPL werkt verschilt wel. Bij laserontharen wordt er gebruik gemaakt van één golflengte licht. De sterke lichtstraal is gebundeld, waardoor je hierdoor heel precies kleinere oppervlakken kunt behandelen en de straal tot diep in de huid doordringt. IPL, ofwel Intense Pulsed Light, maakt gebruikt van verschillende gepulseerde golflengtes licht. Zo kun je in korte tijd grote oppervlakten behandelen. Voor beide behandelingen geldt dat je meerdere behandelingen nodig hebt voor een gewenste resultaat. Afhankelijk van de haargroei kom je om de 4 à 6 weken langs voor een behandeling.

E-light: combinatie van methoden

Bij E-light wordt er gewerkt met een effectieve combinatie van licht en stroom. Bij deze innovatieve methode worden bipolaire radiofrequentie, IPL een externe koeling en een stroompuls gebruikt voor een supersnel resultaat. Per flits wordt er maar liefst 16 m2 behandeld. Alleen haren die zich in de groeifase bevinden kunnen worden behandeld.

Lumenis LightSheer Diode Laser

Deze manier van ontharing is geschikt voor bijna iedere haar- en huidtype en een behandeling is vrijwel pijnloos en heel huidvriendelijk. Door het hoge vermogen van het behandelapparaat, worden zelfs de dieper gelegen haren meegenomen. De LightSheer Diode Laser heeft een korte oplaadtijd van 1 shot per 2 seconden en een gekoelde laserkop. Heb je een getinte of negroïde huid? Dan kun je zorgeloos gebruik maken van deze techniek.

IPL met Elos

De Elos-techniek is een veilige en effectieve manier voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Door de combinatie van lichtenergie en radiofrequentie kan er doelgericht en effectief worden gewerkt. Deze methode is geschikt voor de blanke tot gekleurde huid en verwijdert naast donkere haren ook blonde en grijze haren. Niet alle methoden voor definitieve ontharing kunnen ook blonde en grijze haren verwijderen, want normaal absorbeert het pigment (melanine) in een haar het licht, welke dan wordt omgezet in warmte (waardoor het haarzakje wordt vernietigd). Aangezien grijze en blonde haren weinig tot geen pigment bevatten, zijn niet alle technieken geschikt voor permanente ontharing, maar gelukkig kun je met de Elos-methode ook terecht wanneer je haren licht van kleur zijn.

Ga voor forever glad

Je kunt veel zones laten ontharen: van je bovenlip, kin, oksels, het tussenstuk van je wenkbrauwen tot zelfs je tenen of je navelstreep. In Rotterdam vind je talloze salons en ontharingsklinieken waar je kunt afrekenen met die ongewenste haren. Zoek jouw ontharingsmethode voor permanente haarverwijdering via treatwell.nl en ervaar het gemak van ontharen.

In de categorie Ontharen & IPL salons in Rotterdam varieert de prijs van € 5 tot € 400.