79 Overige Salons (Cosmetisch Arts)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Hair & Beauty Bar Haarlem vinden:
Zoals altijd uitstekend geknipt!Rogier
Goed geknipt en leuk personeel!Debby

Wat andere mensen van Flawless Beauty Shop vinden:
Geweldige nagels en ook nog door een hele leuke vent. Aanrader dus!Femke
Heerlijke ontspannen ervaring & n stralend huidje!Reineke

De beste Overige Salons (Cosmetisch Arts) in Heel Nederland

Overige Salons in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 1.149 stemmen.
89
gemiddeld

Cosmetische chirurgie is al lang niet meer alleen maar voor de sterren weg gelegd, tegenwoordig is het bereikbaar geworden voor een veel groter publiek. Bij een cosmetische ingreep wordt het uiterlijk van een gedeelte van je lichaam cosmetisch veranderd. Deze ingrepen verbeteren niet alleen je uiterlijk maar geven je ook meer zelfvertrouwen. Lees nu verder over cosmetische chirurgie of boek nu een afspraak bij een van onze specialisten!

Wat gebeurt er bij een cosmetische ingreep?

Er zijn verschillende cosmetische ingrepen zoals bijvoorbeeld face lifts, liposucties, en borstvergrotingen. Elke cosmetische ingreep wordt op een andere manier uitgevoerd, maar ze worden wel allemaal onder verdoving gedaan, dit kan een lokale verdoving zijn of een algehele verdoving(narcose). Bij de meeste cosmetische ingrepen zul je eerst een consultatie gesprek hebben en zal je lichaam eerst uitvoerig onderzocht worden om te kijken of je geschikt bent voor de ingreep. Voordat de cosmetische ingreep plaats vindt kan het zijn dat de cosmetisch arts je vraagt om voor de ingreep tijdelijk te stoppen met roken zodat het genezingsproces beter verloopt.

Meest populaire cosmetische ingrepen

botox

Botox is de meest populaire cosmetische ingreep ter wereld, botox oftewel botulinum toxin is een gifsoort die in de natuur te vinden is. Botox is een van de giftigste stoffen op aarde maar in kleine hoeveelheden is het veilig voor de mens. Botox wordt door een specialist in gezichts- spieren geïnjecteerd, botox verlamt deze spieren waardoor rimpelvorming niet meer mogelijk is. Botox wordt ook gebruikt voor andere doeleinden zoals: het behandelen van overmatig zweten, migraine, spier ziektes en blaas en darm stoornissen

fillers

Fillers zijn injectables die zich binden met het water in je huid zodat lijntjes in je gezicht opgevuld kunnen worden. Fillers kunnen ook gebruikt worden op je handen, je nek of borst om de huid gladder te maken en lijntjes en rimpels minder te laten opvallen.

Fillers ‘’vullen’’ de plekken in de huid waar het collageen is afgenomen waardoor lijntjes of rimpels zich hebben gevormd, de filler wordt in de lijn of rimpel geïnjecteerd en maakt deze glad. Fillers kunnen ook gebruikt worden om de vorm van je lippen of gezichtscontouren aan te passen. Je hebt verschillende soorten fillers, de meest gebruikte zijn: Restylane, Juvederm en Radiesse.

Lippen opvullen

Altijd al grotere lippen gewild? Het opvullen van de lippen is een erg populaire behandeling en kan gedaan worden met een filler zoals restylane. Omdat de lippen gevoelig zijn worden ze altijd voor de behandeling ingesmeerd met een verdovings crème. De behandeling duurt meestal een half uur. De filler wordt met een hele dunne naald in de huid geinjecteerd, vervolgens wordt de filler in de juiste vorm gemasseerd. Het resultaat is direct zichtbaar: mooie, volle lippen.

Peeling

Bij een chemische peeling wordt de bovenste laag van de huid verwijderd door middel van een chemisch schuurmiddel. Na deze scrub herstelt de huid zich en ziet deze er jonger en frisser uit. Oneffenheden, zonebeschadiging, rimpels en acne-littekens worden sterk verminderd door de behandeling. Ook is het mogelijk om een vroeg stadium van huidkanker te behandelen met peelings.

Laserbehandelingen

Huidverjonging is mogelijk door middel van laserbehandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er via een laser hitte en energie op de huid geprojecteerd. dit zorgt voor stimulatie en productie van collageen in de huid, collageen is het stofje in de huid wat ervoor zorgt dat je huid strak en stevig is.

Twijfels?

De meeste mensen die een cosmetische ingreep overwegen zijn ongelukkig over een bepaald gedeelte van hun uiterlijk, de perfecte kandidaat voor cosmetische chirurgie is iemand die constant ongelukkig is met zijn uiterlijk. De beslissing moet natuurlijk uiteindelijk door de persoon zelf gemaakt worden omdat hij of zij er gelukkig van moet worden, en niet door familie of vrienden.

Boek nu je afspraak bij een cosmetisch arts

Wil je graag een specialist spreken over je cosmetische wensen? Boek dan nu een afspraak bij een van onze specialisten! Treatwell biedt je keuzevrijheid: je kunt online betalen of in de salon. Ook heeft Treatwell het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt en je kunt tot 24 uur voor aanvang kun de boeking kosteloos wijzigen.

In de categorie Overige Salons in Heel Nederland varieert de prijs van € 10 tot € 1.049.