132 Overige Salons (Tanden bleken)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Pimp my Nails & Beautysalon vinden:
Ik ben ontzettend blij met mijn wimperextensions. Super mooi gedaan!Marina
Super lieve mensen en prachtige nagels! Zeker een aanrader!!Imane

De beste Overige Salons (Tanden bleken) in Heel Nederland

Overige Salons in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 998 stemmen.
89
gemiddeld

Tegenwoordig is het mogelijk om jezelf op een veilige manier wittere tanden te geven! Je tanden zijn je visitekaartje en een belangrijk onderdeel van je gezicht. Met mooie, verzorgde witten tanden geef je mensen een verzorgde indruk van jezelf. Bij het bleken van de tanden worden verkleurde tanden witter gemaakt door middel van veilige bleekmiddelen.

Hoe werkt het?

Tijdens het bleken van de tanden worden er bleekmiddelen zoals hydrogene peroxide of carbamide peroxide gebruikt. Deze middelen lichten de kleur van je tanden op waardoor ze een mooie witte tint krijgen.

Als je heel goed naar je tanden kijkt zul je zien dat het oppervlak van je tanden niet zo glad is als het lijkt. Je tanden hebben eigenlijk een grove structuur die vlekken aantrekt, hierdoor verkleuren je tanden. Het bleken van de tanden elimineert deze vlekken en licht verschillende lagen van je tanden op. Hierdoor loop je na de behandeling weg met een mooi, stralend wit gebit.

De behandeling zelf

De behandelperiode hangt af van hoe wit je de tanden uiteindelijk wilt hebben, meestal zie je na één behandeling al verschil. De meeste mensen zijn binnen drie of vier weken af van de effecten van jarenlang roken, koffie of thee drinken. Tijdens de eerste behandeling maakt de specialist een afdruk van je tanden en zodra deze klaar is kan je beginnen met bleken.

Je tandvlees wordt beschermd met een speciale gel waarna de afdruk gevuld wordt met het bleek product. Dit houd je gedurende een half uur tot een uur in je mond. Je kunt dit proces enkele keren herhalen, dit ligt aan het resultaat dat je wilt bereiken.

Weinig tijd maar toch je tanden laten bleken?

Als je het heel druk hebt kun je kiezen voor laser whitening, dit is een korte behandeling waarbij er een whitening product op je tanden gesmeerd wordt. Hierna wordt er een speciaal licht op de tanden gezet zodat het bleekproces op gang komt. De gehele behandeling duurt meestal niet langer dan een uur en maakt je tanden meestal wel vijf tot zes tinten lichter.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Hoe lang je het resultaat kan behouden hangt af van een aantal dingen zoals je levensstijl, als je veel rookt en drinkt zal het resultaat van kortere duur zijn. Over het algemeen blijft de kleur van de tanden 1 tot 2 jaar witter.

Is het bleken van mijn tanden wel veilig?

Tijdens het bleken worden de tanden en het tandvlees beschermd met een speciale tandvleesbeschermer, dit kan een rubber lapje zijn of een gel. Hierna begint het bleekproces, om dit proces sneller te maken wordt er vaak gebruik gemaakt van een bleeklamp of laser.

Krijg nu die mooie glimlach die je altijd al hebt willen hebben en boek nu een behandeling tanden bleken bij een van onze specialisten. Treatwell biedt je keuzevrijheid, je kunt online of in de salon betalen. Treatwell heeft het grootste aantal salons bij jou in de buurt! Online zijn er veel geverifieerde salon reviews te lezen die je helpen bij het maken van je keuze.

In de categorie Overige Salons in Heel Nederland varieert de prijs van € 10 tot € 1.049.