Acupunctuur Sasja Opdam

4,9
14 reviews
Kromhoutlaan 1C, Haarlem, 2033WJ
Open Morgen: 08:00 - 18:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Reviews

4,9
14 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Erg goed!
Sasja stelt je op je gemak bij de behandelingen. Luistert goed, vraagt door en legt goed uit wat ze gaat doen. Creëert een prettige sfeer.
De behandelingen waren super verzorgd en professioneel! Ik had een klacht in de onderrug waar ik al enige tijd mee rond liep. Fysiotherapie hielp niet. Een behandeling bij Sasja Opdam acupunctuur geboekt. Na de eerste behandeling voelde ik al verandering. Bij de tweede behandeling was mijn klacht weg! Zeker een aanrader dus.
Er wordt goed gereageerd op de ervaringen van de vorige keer en gezocht naar extra punten om de resultaten te verbeteren. Ik voel direct al positieve reacties van het lichaam en vermindering van de pijn. Goed gevoel !!
Ik ben verrassend goed geholpen met de acupunctuur van Sasja Opdam. Een hardnekkige, pijnlijke blessure werd in korte tijd succesvol behandeld. Los van de effectiviteit van de behandeling was mijn ervaring dat Sasja een aandachtige, vriendelijke en duidelijke zorgverleenster is. Haar praktische insteek verdient waardering.
Toon meer reviews...

Over

Acupunctuur Sasja Opdam
Kromhoutlaan 1C
2033WJ Haarlem

De sfeer in deze salon is licht, vriendelijk en ontspannen, evenals professioneel, persoonlijk en nuchter.

Diensten: Acupunctuur, oor-acupunctuur, schedelacupunctuur

Goed om te weten De behandelingen van Sasja Opdam Acupunctuur kunnen (deels) worden vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

Sasja Opdam is gediplomeerd acupuncturist sinds 2018. Ze is zeer betrokken en geïnteresseerd. Gespecialiseerd in een effectieve pijnbehandelingsmethode. Elke behandeling is individueel aangepast aan jouw klacht. Acute en al langer bestaande pijnklachten ten gevolge van sport, overbelasting op het werk, spijsvertering, maandelijkse cyclus en overige pijnen. Onmiddellijke pijnvermindering.

Dichstbijzijnde openbaar vervoer: bushalte Prins Bernhardlaan.

Extra's: gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
08:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
08:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
08:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt