Alliance Beauty

2,7
10 reviews
Henk Speksnijderstraat 8, Rottterdam , 3067AC
Open Vandaag: 10:00 - 20:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Massage

Reviews

2,7
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
In reservering staat verkeerde locatie en zijn niet bereikbaar. Al voor de 2e keer ging de afspraak niet door.. de eerste keer werd afspraak een dag van de voren geannuleerd
Gisteren nog een bevestiging/ herinnering krijgen over de afspraak vandaag en dan vanmorgen via een vaag mailtje/ ander mailadres zonder contact gegevens het afzeggen voor een reden die allang bekend kon zijn. Ik wacht af op een spoedige nieuwe afspraak
De afspraak is afgezegd ivm lekkage bij de salon. Wij komen graag in contact voor een nieuwe afspraak. Bvd
Ik had een afspraak om 18.30. Niemand te bekennen!
Het ging helaas niet door ivm uitval door ziekte van medewerkster.
Toon meer reviews...

Over

Alliance Beauty
Henk Speksnijderstraat 8
3067AC Rottterdam

Sfeer in de salon: De sfeer van de onze salon is prachtig en rustgevend, Van het moment bij binnenkomst zul je je welkom voelen. Een plek waar je zowel voor behandelingen terecht kan maar ook een vaste betrouwbare plek kan zijn waar je altijd weer terug kan komen. Onze behandelkamer is fris en knus, de plek waar we ons best doen het hoogst haalbare voor onze klanten te halen.

Het team: Alliance Beauty bestaat uit 5 hechte teamleden, wij kennen elkaar door familie en collega's vanuit de zorg. Alle vijf hebben we onze eigen specialismen maar hebben ons de laatste jaren gezamenlijk gespecialiseerd in het laseren. Wij blijven ons regelmatig bijscholen en kunnen zo inspelen op de laatste ontwikkelingen. Tevens zijn wij sociaal ingesteld en communicatief, kwaliteiten waarmee wij onze klanten de beste ervaring kunnen bieden. Kortom bij ons staan onze klanten centraal, en willen wij dat iedereen met een tevreden gevoel onze salondeur verlaat. Mirjam: laser ontharing specialist & hairstylist gespecialiseerd in extensions Rogan: laser ontharing specialist Christine: pedicure & laser ontharing specialist Mariska: massage therapeut & laser ontharing specialist Lientje: haar stylist gespecialiseerd in extensions.

Gespecialiseerd in: In onze salon kan je terecht voor uiteenlopende behandelingen. Dit komt doordat wij een samengesteld team zijn op basis van specialismen. Daarom kunnen wij met gerust hart zeggen dat alle behandelingen die wij bieden, kwalitatief zijn.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is makkelijk te bereiken met de metro en de bus en is gelegen aan de rand van winkelcentrum 'Het lage land'. parkeren: het pand is op loopafstand van een groot parkeer terrein waar je gratis kan parkeren.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
10:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt