Andaman Wellness

4,8
293 reviews
Prins Willemstraat 9 C, Den Haag, 2584HR
Open Vandaag: 11:00 - 21:00

Reviews

4,8
293 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Jo is echt de allerbeste. Ze maakt altijd tijd voor je, en doet zo haar best tijdens de massage dat je bijna 10 kilo lichter naar huis gaat.
Great massage. Perfect for pain relief
Ik was erg moe dus boekte een massage nog voor dezelfde avond. In de hoop op ontspannende massage boekte ik een essential aroma massage. Bij binnenkomst werd me zonder instructies de cabine aangewezen. Klein beetje onzeker wat ze bedoelde (mocht ik al plaatsnemen?) antwoordde ze dat ik toch al eerder was geweest? De massage was erg intensief en up-tempo. Ik voelde absoluut dat ze haar best deed en probleemzones goed verhielp, maar is me helaas niet gelukt om mijn ontspanningsdoel te communiceren
Het was mijn eerste tok sen massage en daar moest ik even aan wennen :) ook omdat mijn rug erg vast zat! Jo was heel deskundig en het voelt nu allemaal een stuk beter. Ik ga zeker nog een keer.
De masseuse had bij mijn ontvangst nog haar jas aan daardoor dacht ik dat ze op het punt stond naar huis te gaan en gaf het mij heel even het gevoel dat er niet op mijn komst gerekend was. Maar eenmaal gestart was de massage zelf heerlijk, professioneel en de dame erg vriendelijk. Minder handig vind ik het dat er geen pin is en je het dus moet overmaken. Maar ook dat is uiteindelijk wel te regelen met mobiel. Een salon waar ik nog wel weer eens naar terug zou willen komen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Massage
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Jo

Vakkundig13
Getalenteerd11
Professioneel10
Deskundig9

Over

Andaman Wellness
Prins Willemstraat 9 C
2584HR Den Haag

Bij Andaman Wellness in Oud-Scheveningen bieden ze oosterse massages en gezichtsbehandelingen in een rustgevende ambiance. Hier hebben ze alle aandacht voor je en het team is uiterst deskundig en luistert goed naar je lichaam. Ze werken met speciaal uit Thailand geïmporteerde etherische oliën om het effect van de massage te versterken. In de huidige maatschappij nemen we vaak niet genoeg rust om lichaam en geest genoeg te ontspannen waardoor vermoeidheid en lichamelijke klachten kunnen optreden. Wees er op tijd bij, voorkom een burnout en gun jezelf een lekkere ontspannende massage.

MaMaandag
11:0021:00
DiDinsdag
11:0021:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
11:0021:00
ZoZondag
11:0021:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Andaman Wellness

Andaman Wellness is geopend van maandag tot zondag van 11:00 tot 21:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Andaman Wellness zijn: Thaise massage, Zweedse massage en Duo-massage
De populairste behandeling, Thaise massage, heeft een gemiddelde prijs van € 56,56.
Bij Andaman Wellness kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt