Reviews

4,4
44 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wij hadden een duo massage afspraak gemaakt. Maar moesten beide apart in een soort kamertje. We gingen voor een relaxte massage maar de spieren werden wel hard aangepakt. Misschien hadden we ons beter kunnen indiepen watvoor massages er allemaal zijn.
Jansen
16 uur geleden
Kundig en heel vriendelijk. Maatwerk. Professioneel. Ze liepen flink uit dat was geen probleem. Niet zweverig!
5 dagen geleden
Vriendelijke mensen, aangenaam verrast door de Thaise massage. Mijn vriend en ik hadden nooit eerder een Thaise massage gehad en het was super! De dag erna wel een beurse plek op mijn rug en we hadden beide last van onze nek, maar dit voelde als spierpijn. Mochten we in de buurt zijn, gaan we zeker terug!
Chantal van de Groes
8 dagen geleden
Gisteren einde dag na het weekend en gistermiddag intensief sporten toch maar even nog het laatste uur geboekt om de spieren wat los te maken. Perfecte behandeling authentic met pressure points en stretch behandeling van Jo. Een absolute aanrader als je fysiek wat klachten geeft of even overbelast is. Ze voelt elke spier en pees goed aan en vraagt niet aflatend of het niet te pijnlijk is. Zeer tevreden volgende keer Jo ! L-Scheveningen
Anoniem
11 dagen geleden
Hele fijne massagesalon. Een nieuwe favoriet voor mij! Lieve, vriendelijke mensen (vind ik heel belangrijk). De voetreflexmassage die ik kreeg was uitgebreider dan ik dacht: mijn hele benen werden mee genomen. 40 euro voor een uur is een zeer goede prijs en de masseuse die ik had, doet niet onder voor duurdere masseurs die ik ook heb gehad.
Judith Schelling
18 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Andaman Wellness
Prins Willemstraat 9 C
2584HR Den Haag

Bij Andaman Wellness bieden ze oosterse massages en gezichtsbehandelingen in een rustgevende ambiance. Hier hebben ze alle aandacht voor je en het team is uiterst deskundig en luistert goed naar je lichaam. Ze werken met speciaal uit Thailand geïmporteerde etherische oliën om het effect van de massage te versterken. In de huidige maatschappij nemen we vaak niet genoeg rust om lichaam en geest genoeg te ontspannen waardoor vermoeidheid en lichamelijke klachten kunnen optreden. Wees er op tijd bij, voorkom een burnout en gun jezelf een lekkere ontspannende massage.

Maandag
11:0021:00
Dinsdag
11:0021:00
Woensdag
11:0021:00
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
11:0021:00
Zaterdag
11:0021:00
Zondag
11:0021:00

Massagesalons in de buurt