Reviews

3,8
19 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
De salon, achterin de sportzaal is klein maar fijn. Heb mijn gelnagels laten verwijderen. Eigenaresse Debora werkt erg netjes en hygiënisch. Ben zeer tevreden. Kom hier zeker nog eens terug voor andere behandelingen. Debora is zeer veelzijdig.
Joke Scivoletto
4 maanden geleden
Zeer vriendelijk en hygiënisch. Werkt erg perfectionistisch en superblij met het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Fatima Ait Baha
4 maanden geleden
Ik ben voor het eerst bij Aziana geweest en meteen een positieve indruk! Ik heb acryl laten verwijderen en me nagels zijn goed verzorgd daarbij. Helaas heb ik slechte ervaringen met laten verwijderen. Dit keer ben ik eindelijk tevreden! Ze gaat deskundige te werk en hygiënisch, heel belangrijk. Kwaliteit en goede service zijn aanwezig. Ik ga hier vaker terug komen!
Nadia Channouf
4 maanden geleden
Gister avond hier voor het eerst geweest om mijn Gel nagels te laten verwijderen, en het was al moeilijk te vinden. Je moest helemaal door de sportzaal om bij het kleine kamertje te komen. Eenmaal daar aangekomen, bleek ze nog bezig te zijn met een klant (acryl nagels zetten) en wist ze pas 10 min geleden dat ik een afspraak had geboekt. Was blijkbaar tussen Treatwell en haar een hoop mis gegaan, waardoor ik een bevestiging kreeg terwijl ze op dat tijdstip niet kon eigenlijk. Maar goed, mevrouw wilde mij wel even tussendoor helpen. Na 10 minuten stond ik weer buiten, en was mevrouw klaar met het verwijderen van mijn Gel Nagels. Echter eenmaal buiten aangekomen begonnen mijn nagels echt zeer te doen, en zag ik pas hoe kort ze mijn eigen nagels geslepen had! Nu een dag later worden ze nog rooier en pijnlijker! Ik weet in ieder geval, als ik daar nog een keer terug kom, dat ik de afspraak niet meer via Treatwell boek maar rechtstreeks bij haar! Alleen jammer dat mijn nagels de dupe van een miscommunicatie tussen haar en treatwell zijn geworden!
Vivien Plomp
4 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Aziana Beauty Company
Mississipidreef 161
3565CE Utrecht

Aziana Beauty Company ligt tegenover het CBR en de Vechtesebanen Sports en Businesscampus in Utrecht Overvecht. De schoonheidssalon bevindt zich in de David Lloyd Sports & Health Club, achterin de Fitness zaal op de eerste verdieping. Hier bieden ze een groot aantal schoonheidsbehandelingen aan die jou weer laten stralen. Tevens regelen ze dat jij er op je mooist uitziet op de mooiste dag van je leven. Het team heeft ruime ervaring met diverse culturen en werkt met de producten van Genove Laboratorio. Je kan gratis parkeren op de parkeerplaats van de sportschool.

Maandag
13:0022:00
Dinsdag
13:0022:00
Woensdag
13:0022:00
Donderdag
13:0022:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt