Babor Institute Kralingen

Oudedijk 139 B, 3061AA Rotterdam
4,5
111 reviews
Oudedijk 139 B, 3061AA Rotterdam

Reviews

4,5
111 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
David
8 dagen geleden
Ronald
15 dagen geleden
Het was een fijne behandeling maar het was niet bijzonder. Het onderscheidt zich niet van andere praktijken. Er was geen toegevoegde waarde. Wellicht zijn de producten wel goed, maar de uitvoering was simpel en oppervlakkig. Huidcheck, creme, reiniging, massage (wat slecht was), nog een paar smeersels en thats it. Er werd ook niet gecommuniceerd wat betreft de behandeling, bijv huidtype, of wat ze aan het doen is, geen na-advies. Degene die de behandeling uitvoerde was over het algemeen vriendelijk, maar ze gaf mij het gevoel dat ze uit plicht maar vragen ging stellen. Het zou me niks verbazen als het een stagiaire was geweest. Na de behandeling werd er totaal geen aandacht besteed over een vervolgafspraak of info over andere behandelingen of verkoop producten. Terwijl ik wel op zoek was naar een vaste schoonheidsspecialist. Jammer voor ze, maar ik word geen vaste klant daar :) Van een babor instituut mag je wel meer verwachten. Dus waarom meer betalen als andere praktijken het ook even goed kunnen.
Zehra Andac
19 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Prettige ontvangst, prima behandeling en prachtige make-up!
Anoniem
2 maanden geleden
Van begin tot einde een positieve ervaring. Leuk gesprek gehad met Michelle en helemaal tot rust gekomen tijdens de behandeling.
Nico
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Babor Institute Kralingen
Oudedijk 139 B
3061AA Rotterdam

Ontvlucht de drukte van de stad bij Babor Institute Kralingen. Ze zijn gevestigd in een karakteristiek pand aan de Oudedijk. Als je aan het wachten bent krijg je een lekkere kruidenthee, glaasje bronwater of espresso in de lounge. Vervolgens geniet je van je behandeling in een van de luxe ingerichte behandelruimten waar een relaxte sfeer hangt. Verzorg je lichaam, laat je geest ontspannen en geniet van de beste producten en technieken van Babor.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:3021:00
Woensdag
08:3021:00
Donderdag
08:3021:00
Vrijdag
08:3018:00
Zaterdag
08:0016:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt