Beautiq Emelia Reviews

Wout Wagtmanshof 3, Arnhem

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Onlangs ben ik langs geweest bij deze geweldig mooie beautysalon! Ik heb hier voor het eerst wimper extensions laten plaatsen. Deze jongedame weet wat ze doet en stelt zich erg professioneel op. Ze legt alles stap voor stap uit wat voor mij heel prettig voelde. De wimpers zijn verder heel natuurlijk maar toch opvallend, precies zoals ik het graag wilde. Prijs/kwaliteit verhouden is top! Ik kom zeker weer terug voor een opvul behandeling.
Afgelopen woensdag ben ik bij Beautiq Emelia geweest voor mijn wimpers lash lift. Super leuke spontane jonge vrouw. Ze stelde me meteen op me gemak en ze is zeer klantvriendelijk . Heel leuk ingericht en de hygiëne was top. Ik ben zeer blij met het resultaat en kom zeker vaker terug! Ik raad het meteen iedereen aan!!
Emelia is geweldig en me wimpers waren perfect.
Een hele lieve medewerkster die goed luistert naar wat je wensen zijn. De ruimte waarin ik behandeld ben is erg schoon & rustgevend. Een echte aanrader !
Emelia is heel nauwkeurig, hygiënisch (haar salon is erg mooi) en vet gezellig om je behandeling bij te doen. Ze is erg vriendelijk en je ziet dat ze het leuk vind om te doen. Ik heb nu al zin in mijn volgende ‘ voor mezelf’ momentje bij BeautiQ Emelia.