Beautique Myrèn

5,0
21 reviews
Holterweg 12, Deventer, 7418EB
Open Morgen: 09:00 - 19:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
21 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Was weer gezellig en ontspannen
Ontzettend goed ontvangen in een heerlijke rustige salon, waar je gelijk op je gemak voelt. De behandeling was erg prettig, overal werd goed uitleg over gegeven. Ik heb op maat gemaakt advies gekregen, gespecialiseerd voor mijn huid om dit thuis ook toe te kunnen passen. Allemaal zodat ik mijn huid weer optimaal kan krijgen. Ik kijk enorm uit naar de volgende behandeling!
het was een heerlijke ervaring
Ik had een hele fijne eerste afspraak bij Myrèn. Niet alleen voor het eerst bij haar, maar ook voor het eerst garden. Ze was gezellig, kundig en gaf goed advies. Super!
Toon reactie salon...
Empathisch en bescheiden. Stelt de juiste vragen bij binnenkomen en weet in aangename stilte, vakkundig haar werk te doen. Ook het telefoongesprek bij aanmelden was professioneel en hartelijk
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Beautique Myrèn
Holterweg 12
7418EB Deventer

Sfeer in de salon: Hoe lijkt het je als je nu echt eens een moment voor jezelf neemt en dat terwijl je huid opknapt? Tijdens de schoonheidsbehandelingen in deze salon staat huidverbetering centraal, en is er veel aandacht voor ontspanning. De eigenaresse weet namelijk hoe moeilijk het is om echt een moment voor jezelf te nemen, vooral als je het druk hebt met werk of zorgen voor anderen. Dat moment van rust gaat de eigenaresse je geven. Tijdens de behandeling luistert ze met rust en aandacht naar jouw verhaal. Haar doel is dat jij met een uitgerust gevoel én een frisse en gezonde huid de deur uitloopt.

Merken en producten: Tijdens de behandelingen in de salon wordt er alleen gebruik gemaakt van de producten van Dr. Belter. Dr. Belter is een milieuvriendelijk, natuurlijk en holistisch beautymerk. Het bedrijf maakt gebruik van de meest effectieve en natuurlijke ingredienten om producten te creëren die uw huid gezond en stralend maken.

Het team: 38 jaar geleden op zaterdag 18 mei 1985 opende Janie haar schoonheidssalon aan de Holterweg 12 in Deventer. Toen in 1993 haar dochter Myrèn werd geboren, was zij als het ware een mascotte voor de salon. Toch koos zij ervoor om te gaan studeren in Den Haag. Na jaren in de evenementenbranche te hebben gewerkt besloot ze in 2020 besloot om van haar passie voor schoonheidsverzorging en massages haar beroep te maken. Janie draagt na meer dan 38 jaar graag het stokje aan haar over.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering met jou als mens centraal Als holistische schoonheidsspecialiste gelooft eigenaresse Myrèn in 't Hof dat natuurlijke schoonheid van binnen begint. Dat is waarom ze niet alleen naar de buitenkant kijk, maar ook naar de binnenkant van haar cliënten. De salon richt zich niet alleen op het verbeteren van de huid, maar ze kijkt ook naar de levensstijl van haar cliënten en identificeert de oorzaken van eventuele huidproblemen. Op basis daarvan geeft advies over de juiste behandelingen die passen bij de unieke behoeften van haar cliënten. Bij een holistische werkwijze maakt ze meestal gebruik van natuurlijke, organische producten die zacht zijn voor zowel de huid als het milieu.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: 140m busstop voor bus 1, 6, 160, rolstoel toegankelijk. Daarnaast is het gratis parkeren voor de deur.

Extra's: Holistische massages in Deventer Heb je last van stress? Slaap je slecht? Of zit je gewoon niet lekker in je vel? Er zijn talloze redenen om een holistische massage te boeken. Bij Beautique Myrèn krijg je een luxe massage die niet alleen je lichaam tot rust brengt, maar die al je zintuigen verwent. Tijdens een holistische massage wordt de mens als geheel behandeld ('holos' betekent 'geheel' in het Grieks). Dat betekent dat de massage wordt aangevuld met etherische oliën - "blends"- die perfect aansluiten bij jouw mood. De biologische thee en het gebruik van kristallen maken de massage extra speciaal, de ideale time-out voor lichaam en geest. Massage met etherische oliën Er zijn 6 verschillende blends. Deze geuren zijn stuk voor stuk composities van verschillende 100% natuurzuivere etherische oliën die allemaal een eigen energie hebben. Na het maken van de afspraak ontvang je een moodbook met een uitleg over de verschillende blends. Jij mag zelf kiezen met welke blend je het liefst gemasseerd wilt worden. Je intuïtie weet wat je nodig hebt: rustgevende lavendel, activerende rozemarijn of verfrissende eucalyptus... Voor iedere mood is er een specifieke olie.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt