BodySugaring Professioneel ontharen met Suikerpasta - M&K Meterda

5,0
167 reviews
Westduinweg 136, Den Haag
Open Morgen: 10:00 - 18:30

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Massage

Reviews

5,0
167 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
I’m very happy and satisfied with the treatment, and the result - it was quick and not very painful. The place is clean and cozy.
really professionally done, quick, and considerate of the process.
De sugaring behandeling van Monica is, als het aan haar ligt, een feestje! Jouw comfort en tevredenheid gaat voor alles en ik ben altijd heel blij met het resultaat. Deze dame verdient elke cent dik en dubbel.
Monica was amazing, she makes the whole experience almost painless.
Parfait !
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Ik probeer mijn cliënten het best mogelijke comfort te bieden tijdens de behandeling, ik zorg voor een prettige sfeer en contact, ik kies intuïtief muziek voor de cliënt , ik spreek Engels, Nederlands. 🔔 it is also important to take care of the body after depilation, peeling and the use of natural cosmetics such as oils or creams, they help the hair to get outside the skin. ❗️✅the natural sugar paste does not work with very short hard hair, a length of 0.5mm to a maximum of 1cm is needed for a perfect removal. ❗️✅ de natuurlijke suikerpasta werkt niet bij heel kort hard haar🔥, een lengte van 0,5 mm tot maximaal 1 cm is nodig voor een perfecte verwijdering

Behandelingen

Massage
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Monica

Professioneel7
Vakkundig6
Vriendelijk5
Grondig5

Over

BodySugaring Professioneel ontharen met Suikerpasta - M&K Meterda
Westduinweg 136
Den Haag

In Den Haag vind je ontharingssalon BodySugaring Professioneel ontharen met Suikerpasta -M&K Meterda. Je kunt hier terecht voor sugaring van je gezicht, bovenlichaam en onderlichaam.

Eigenaresse Monica is een professional als het gaat om sugaring en legt duidelijk uit wat ze gaat doen en wat je kunt verwachten. Sugaring is een ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke pasta. Sugaring is een huidvriendelijke manier van ontharen omdat de pasta zich alleen aan de haren hecht. Voor een full Brazilian of Boyzilian - een Brazilian voor mannen - ben je hier ook aan het juiste adres.

MaMaandag
13:0019:00
DiDinsdag
10:3019:00
WoWoensdag
10:3019:00
DoDonderdag
10:3015:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
10:0018:30
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over BodySugaring Professioneel ontharen met Suikerpasta - M&K Meterda

BodySugaring Professioneel ontharen met Suikerpasta - M&K Meterda is geopend dinsdag van 10:00 tot 15:00, woensdag van 09:30 tot 18:00, donderdag van 09:30 tot 15:00, vrijdag van 09:30 tot 17:30 en zaterdag van 09:00 tot 18:30. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij BodySugaring Professioneel ontharen met Suikerpasta - M&K Meterda zijn: Sugaring, Hot stone massage en Vrouwen harsen
De populairste behandeling, Sugaring, heeft een gemiddelde prijs van € 40,34.
Bij BodySugaring Professioneel ontharen met Suikerpasta - M&K Meterda kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022lgbtqiaplus

Ontharingssalons in de buurt