Brows by Yen

Schiedamsedijk 3, Rotterdam
5,0
17 reviews
Schiedamsedijk 3, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super blij met mijn wenkbrauwen (Eindelijk duidelijke wenkbrauwen) Had al een goed gevoel met het telefonisch contact na goede, eerlijke en duidelijk advies. De behandeling ging helemaal top, Yen geeft je ook de ruimte je eigen mening te geven en dat toe te passen i.c.m. haar vakkundige advies voor het beste resultaat! Zij is nu zeker mijn to-go-girl voor mijn wenkbrauwen!
Nu twee dagen geleden by Yen langsgeweest voor mijn wenkbrauwen en ben erg tevreden. Ik wist niet zo heel goed wat ik wilde en Yen heeft me goed geadviseerd. Kan niet wachten tot het definitieve eindresultaat🤩.
Hele lieve en geduldige dame
De salon was vet cute en ik werd super goed geholpen. Ze vroeg of ik wat wilde drinken en was erg gastvrij en kalmerend. Ik was nogal bang dus ik ben super blij met de service en haar behandeling zelf. Het eindresultaat van de micro blading was ook erg geslaagd! Ik beveel Yen zeker aan!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Y
Yen
5.0
8 reviews

Behandelingen

Gezicht

Over

Brows by Yen
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Make-up studio Brows by Yen vind je aan de Schiedamsedijk in Rotterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor permanente make-up voor je wenkbrauwen.

Eigenaresse Yen zorgt ervoor dat je van begin tot eind op je gemak bent tijdens je behandeling. Niet iedereen heeft volle, brede wenkbrauwen. Als je dit wel graag wilt is permanente make-up voor je wenkbrauwen een mooie optie. Je kunt permanente make-up naar eigen voorkeur laten aanbrengen. Of je nu houdt van volle wenkbrauwen, of een subtiele wenkbrauw; met permanente make-up is het mogelijk.

Goed om te weten: je kunt alleen contant betalen in de salon.

MaMaandag
11:0019:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0019:00
ZoZondag
11:0019:00

Makeup Studios in de buurt