Reviews

4,6
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel mooi gezet.... ik had de 3D wimpers gekozen en je krijgt echt kwaliteit voor je geld! Netjes geholpen, mooie schone ruimte.
Mariëlle
12 dagen geleden
Echt goed. Alles was prima. Ik wil daar graag nog andere dingen doen. Ik ben echt tevreden.
Anna
3 maanden geleden
Ik ben heel tevreden
Justine
3 maanden geleden
Dorota levert topkwaliteit! Ze neemt de tijd en mijn nagels hebben er nog nooit zo mooi uitgezien. Ik ga zeker terug, ook voor andere behandelingen.
Inge
4 maanden geleden
Met eerdere ervaringen in pedicure, begreep ik weinig van de methode en volgorde. Geen speciale plek voor je voeten om ze te laten rusten, dus je rust op een normale behandelbank. Bekleding daarvan oogde niet fris. Omdat zij dan niet goed bij je volledige voet kan, moet je je been optrekken en laten rusten op je hiel terwijl ze bezig is. Dat beperkt haar en is als klant niet het meest prettig voor 40 minuten. Een opgerolde handdoek onder de enkels had beter gewerkt. Tol alleen voor eelt en uiteindelijk nagelriem. Rest met handvijl en schaar, niet prettig. Grote teen is nu pijnlijk en bloed aan de riem. Afgezien daarvan was de ruimte rommelig, oogde onhygiënisch met overal gereedschap, potjes en spullen. Dame heeft zeker goede skills, had wellicht een te lange dag gehad oid. Kan iedereen overkomen. Tenen zien er verder OK uit, nagelbed netjes, nagels zelf nog te lang, één riem pijnlijk/beschadigd, onderzijde voet voor 90% erg goed behandeld. 10% is de hiel waar zij lastig bij kwam vanwege de positie van de voet. Mini voetmassage was het allerbeste, voelde ok. Eindresultaat is ok, niet super en heb thuis mijn voeten sterk nabehandeld ter voorkoming van infecties. Mijn ervaring was hierdoor niet voor herhaling vatbaar
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Carpe Diem Schoonheidsverzorging
Noorderbeekstraat 201
2562PC Den Haag

Bij Carpe Diem Schoonheidsverzorging kun je terecht voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse Dorota is gespecialiseerd in huidverbetering en weet dan ook precies wat jouw huid nodig heeft. Daarnaast is ze al jarenlang werkzaam als nagelstyliste waardoor je elk gewenst patroon op je nagels kunt laten aanbrengen. Wil je meteen klaar zijn voor een avondje uit? Laat dan wimperextensions en mooie make-up aanbrengen. Er is geen wens die Dorota niet voor jou kan vervullen op basis van haar behandelingen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
11:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt