Celebs Hair & Beauty

Lijnbaan 51 , Rotterdam
4,5
70 reviews
Lijnbaan 51 , Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Gezicht
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,5
70 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vriendelijke mensen en een hartelijk onvangst. Een tip: kijk ook voor de behandeling naar de vergelijking tussen je tanden en de protese met verschillende kleuren tanden, zodat je zeker weet als je groot verschil ziet.
Urmy was erg vriendelijk en gezellig, maakte een fijn praatje maar concentreerde zich tijdens de behandeling ook daarop waardoor ik even mijn ogen kon sluiten en echt kon genieten van de behandeling. Het is een kleine en erg mooie salon met een erg centrale locatie!
Toon reactie salon...
Het was geweldig en iedereen aan te raden.
Toon reactie salon...
Zeer vriendelijke medewerkers en goed resultaat.
Ben super goed geholpen & een fijne dag gehad!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Urmy
Eigenaresse/Tandcosmeticus, Cosmetische Pedicure & Wigstylist
4.9
17 reviews

Over

Onze salon is gespecialiseerd in Tanden Bleken, gezichtsbehandelingen, Spa Pedicure, Gellak, Browshaping, Wimperextensions, Nailstyling, Hairtreatments, hairweaving/micro-extensions, verkoop wigs/pruiken, RAW hairweaves, closures/frontals en overige blackhair styling met meer dan 10 jaar ervaring. Je bent dus in goede handen als het gaat om vernieuwing van je huid, voeten, nagels, het stylen van je haar en het witmaken van je tanden. Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en samen met jou bespreken wij alle mogelijkheden om je huid, handen, voeten, haar en tanden er mooi en verzorgd uit te laten zien. Tevens geven wij Skincare Beautyworkshops zodat u onze Peter Lamas producten kunt uitproberen. Je bent hier dus aan het juiste adres voor hair & beauty behandelingen. Houdt onze agenda en openingstijden in de gaten! Deze verschillen i.v.m. cursusdagen.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht

Portfolio

Naomi
Beautystyliste/Cosmetische Pedicure & Tandcosmeticus
4.8
30 reviews

Over

Naomi is onze nieuwe Beautystyliste en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij heeft ervaring met Gezichtsbehandelingen, Cosmetische Spa Pedicure, Browshaping (evt. met verven) en Tanden Bleken. Wij zijn trots dat zij ons team is komen versterken.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Medisch en tanden
Lemoyne
Beautystyliste/Cosmetische Pedicure & Tandcosmeticus

Over

Lemoyne is onze nieuwe beautystyliste. Zij heeft ervaring met Make-up, Wimperextensions, Nailstyling, Gezichtsbehandelingen, Cosmetische Spa Pedicure, Browshaping (evt. met verven) en Tanden Bleken. Tevens is zij gediplomeerd in Eventmanagement / Marketing & Communicatie. Wij zijn trots dat zij ons team is komen versterken.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Medisch en tanden

Over

Celebs Hair & Beauty
Lijnbaan 51
Rotterdam

Bij schoonheidssalon en tevens kapsalon Celebs Hair & Beauty aan de Lijnbaan in Rotterdam kun je terecht voor haar- en schoonheidsbehandelingen. Je bent hier aan het juiste adres voor quick facials, haargroeibehandelingen, steampodbehandelingen en het bleken van je tanden.

Eigenaresse Urmy is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en het stylen van black hair en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Je bent dus in goede handen als het gaat om vernieuwing van je huid en het stylen van je haar. Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en samen met jou bespreekt de styliste alle mogelijkheden om je huid, haar en/of tanden er mooi en verzorgd uit te laten zien. In deze salon wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit haarextensions én de producten van Peter Lamas Hair & Skincare Collection

Goed om te weten: Celebs Hair & Beauty bevindt zich op de eerste etage in het pand van Cosmo Hairstyling op de Lijnbaan.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
12:0020:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
12:0018:00
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt