Celebs Hair & Beauty

4,5
150 reviews
In Cosmo Hairstyling , Lijnbaan 51 , Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,5
150 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Ik heb een heel erg leuke intake gesprek gehad met Urmy. Zij is niet alleen professioneel maar ook lief attent en heel erg zorgzaam. Super blij dat ik haar ben tegengekomen. Ze verdient het allerbeste. 😘
Er stonden meer dingen in de lijst die gedaan zouden worden wat niet gedaan is. Ze was wel erg lief en maakte alles schoon. Ik had bij moeten betalen voor t verwijderen van haar op kin, ik had nog steeds haar... t was niet allemaal verwijderd. En deze behandeling doe ik thuis zelf ook. Ik had er meer van verwacht.
Toon reactie salon...
Beste wimperzetter ooit!!! Deze wimpers zijn niet te overdreven ook , heb maanden moeten zoeken voor zulke wimpers. Urmy legt goed uit wat zij gaat doen. Het was mijn tweede keer voor wimpers, eerste keer gedaan bij iemand anders, tegen mijzelf gezegd nooit meertot dat ik fotos zag bij urmy. Top salon
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

D
Djamelva
Beautystyliste/Brow & Waxspecialist

Behandelingen

Haar
Ontharen
N
Naomi
Beautyspecialiste/Browspecialist/Spa Pedicure & Tandcosmeticus
4.9
51 reviews

Over

Naomi is onze Beautyspecialiste en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij heeft ervaring met Facials, Spa Pedicure, Browshaping/Henna Brows, Waxen, Relaxmassage en Tanden Bleken.

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Naomi

Professioneel10
Vakkundig7
Zorgzaam5
Gastvrij5
Urmy
Eigenaresse/Tandcosmeticus/Brows & Lashes, Weave- & Wigstylist
4.9
34 reviews

Over

Onze salon is gespecialiseerd in Tanden Bleken, Gezichtsbehandelingen, Harsen/Waxen, Relaxmassage, Gewichtsbeheersing, Spa Pedicure, Gellak, Browshaping, Wimperextensions, Nailstyling, Hairtreatments, hairweaving/verlenging/micro-extensions, maken van wigs en verkoop van 100% RAW hairweaves, closures/frontals met meer dan 11 jaar ervaring. Je bent dus in goede handen als het gaat om volle wimpers, vernieuwing van je huid, voeten, nagels, ontharen, massage, het stylen van je haar en het wit maken van je tanden. Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en samen met jou bespreken wij alle mogelijkheden om je huid, wimpers, handen, voeten, haar en tanden er mooi en verzorgd uit te laten zien. Je bent hier dus aan het juiste adres voor allround hair & beauty behandelingen. In deze salon wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RAW hairextensions én de producten van TRIM365 Liquid Lipo, NUSKIN, Olaplex, CHI Keratin, Adore, BioSilk en E’TEA Natural products.

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Urmy

Professioneel5

Over

Celebs Hair & Beauty
In Cosmo Hairstyling
Lijnbaan 51
Rotterdam

Bij schoonheidssalon en tevens kapsalon Celebs Hair & Beauty aan de Lijnbaan in Rotterdam kun je terecht voor haar- en schoonheidsbehandelingen. Je bent hier aan het juiste adres voor behandelingen zoals tanden bleken, gezichtsbehandelingen, harsen, massages, manicures & pedicures, wimper- en wenkbrauwbehandelingen en haarbehandelingen.

Met meer dan 11 jaar ervaring in de beauty business ben je hier dus in goede handen. Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen om het beste resultaat te behalen. Er wordt hier gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RAW hairextensions én de producten van Adore, NUSKIN, Olaplex, CHI Keratin, BioSilk en E’TEA Natural products.

Goed om te weten: Celebs Hair & Beauty bevindt zich op de eerste etage in het pand van Cosmo Hairstyling op de Lijnbaan.

MaMaandag
12:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
12:0017:00
Producten gebruikt in deze salon
Adore
Biosilk Silk Therapy
Nu Skin
Olaplex

Schoonheidssalons in de buurt