Celebs Hair & Beauty

4,5
117 reviews
Lijnbaan 51 , Rotterdam
Vandaag open: 10:00 - 18:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,5
117 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Lemoyne!! Ze is bijzonder proffesioneel en aardig! Was volledig relax na de behandeling!
Ik bezocht de salon vanwege haarverlies door chemo behandeling. Na een eerdere nare ervaring bij een andere salon was ik erg nerveus. Dit viel direct weg bij kennismaking met Urmy en Demoyne. Ben enorm op mijn gemak gesteld tijdens het gehele gesprek. Urmy is er ervaren, professioneel, en zeer empatisch. Ik kwam binnen als een nerveuze vrouw maar liep naar buiten als vrouw met veel zelfvertrouwen!! Ik kan Celebs Hair & Beauty dan ook zeker aanbevelen, ze geven je het gevoel een Celeb te zijn!!!
Toon reactie salon...
Fijne ervaring! Ze nam alle tijd om mijn voeten (pedicure) zorgvuldig te verwennen. Mijn voeten zien er weer netjes uit, en zonder eelt plekjes loopt veel fijner.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Urmy
Eigenaresse/Tandcosmeticus, Cosmetische Pedicure & Wigstylist
4.9
25 reviews

Over

Onze salon is gespecialiseerd in Tanden Bleken, gezichtsbehandelingen, Harsen/Waxen, Relaxmassage, Spa Pedicure, Gellak, Browshaping, Wimperextensions, Nailstyling, Hairtreatments, hairweaving/micro-extensions, maken van wigs en verkoop van 100% RAW hairweaves, closures/frontals met meer dan 10 jaar ervaring. Je bent dus in goede handen als het gaat om vernieuwing van je huid, voeten, nagels, ontharen, massage, het stylen van je haar en het witmaken van je tanden. Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en samen met jou bespreken wij alle mogelijkheden om je huid, handen, voeten, haar en tanden er mooi en verzorgd uit te laten zien. Je bent hier dus aan het juiste adres voor hair & beauty behandelingen. Houdt onze agenda en openingstijden in de gaten! Deze verschillen i.v.m. cursus- en workshopdagen.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Naomi
Beautystyliste/Cosmetische Pedicure & Tandcosmeticus
4.8
41 reviews

Over

Naomi is onze nieuwe Beautystyliste en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij heeft ervaring met Gezichtsbehandelingen, Cosmetische Spa Pedicure, Browshaping (evt. met verven), Harsen, Relaxmassage en Tanden Bleken. Wij zijn trots dat zij ons team is komen versterken.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Naomi

Professioneel9
Vakkundig6
Zorgzaam5
Lemoyne
Beautystyliste/Cosmetische Pedicure & Tandcosmeticus
4.9
16 reviews

Over

Lemoyne is onze nieuwe beautystyliste en gediplomeerd in Eventmanagement / Marketing & Communicatie. Zij heeft ervaring met Make-up, Wimperextensions, Nailstyling, Gezichtsbehandelingen, Cosmetische Spa Pedicure, Browshaping (evt. met verven) en Tanden Bleken. Wij zijn trots dat zij ons team is komen versterken.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Celebs Hair & Beauty
Lijnbaan 51
Rotterdam

Bij schoonheidssalon en tevens kapsalon Celebs Hair & Beauty aan de Lijnbaan in Rotterdam kun je terecht voor haar- en schoonheidsbehandelingen. Je bent hier aan het juiste adres voor quick facials, haargroeibehandelingen, steampodbehandelingen en het bleken van je tanden.

Eigenaresse Urmy is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en het stylen van black hair en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Je bent dus in goede handen als het gaat om vernieuwing van je huid en het stylen van je haar. Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en samen met jou bespreekt de styliste alle mogelijkheden om je huid, haar en/of tanden er mooi en verzorgd uit te laten zien. In deze salon wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit haarextensions én de producten van Peter Lamas Hair & Skincare Collection

Goed om te weten: Celebs Hair & Beauty bevindt zich op de eerste etage in het pand van Cosmo Hairstyling op de Lijnbaan.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
12:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
12:0017:00
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt