Chavello

4,9
30 reviews
Boterdiep 30 , Groningen, 9712LP
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,9
30 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Er hangt een fijne sfeer en een enorm gezellig en lieve vrouw
Heb 1 behandeling gehad dus ik kan nog niks zeggen over het resultaat. Het was geheel pijnloos en alles werd duidelijk uitgelegd. Sarah is aardig en vriendelijk waardoor je je op je gemak voelt.
Chavello stond niet op het raam / deur Aardige vrouw, legt alles goed uit Snelle behandeling. Alleen was het voor 1 behandeling via Social deal en heb derest bij gekocht.
Was erg snel en pijnloos! Ook vriendelijk behandeld
Sarah is ontzettend zorgzaam en haar service is uitstekend!!!
Toon meer reviews...

Over

Chavello
Boterdiep 30
9712LP Groningen

Sfeer in de salon: Chavello biedt de nieuwste technologie aan op het gebied van permanent laser ontharen. Daarnaast zijn we ook je beauty expert op het gebied van je huid. We leveren behandelingen van zeer hoge kwaliteit met een scherpe prijs en top service! We nemen oprecht de tijd voor elke klant. Het is onze taak om elke dag, elk belangrijk aspect van de klantervaring een beetje beter te maken.

Merken en producten: Diode Ice Laser 3 Wave Beauty Medical Pro 2023.

Het team: De eigenaresse Sarah, is je beauty expert op het gebied van laser ontharen en je huid. De salon is gevestigd bij Contoura (contoura.nl) waar je terecht kan voor figuurcorrectie en waar je je kan behandelen met de Cryo vetbevriezing. Een hele populaire behandeling!

Gespecialiseerd in: Permanent laser ontharen.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Wij zijn gevestigd aan de Boterdiep 30 in Groningen. De ligging is zeer centraal, tegen de binnenstad van Groningen. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. De bus stopt schuin tegenover de salon. Kom je met de auto? Parkeren kan in de ondergrondse garage tegenover de salon.

Extra's: De enige ontharingslaser in Groningen waarbij je al om de 3 weken kan behandelen! Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat. En gegarandeerd pijnloos!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt