Diamond Aesthetics

5,0
333 reviews
Waldorpstraat 391A, Den Haag, 2521CJ
Open Vandaag: 12:00 - 19:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
333 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd kwalitatief goede service, met professionaliteit en aandacht, ze zal rustig voor je zorgen, zonder haast en zonder stress, waardoor je ontspannen en verfrist en goed verzorgd naar huis gaat.
Ik ben geholpen door Claudia voor het laseren. Na de paar weken zie ik al resultaat en ben al te vrede ermee. Ze gaf voor de behandeling eerst een goede uitleg en voelde me op me gemak! Zeker aanrader. Ik heb vriendinnen/familie verteld over Claudia <3! Gr. Jenny
Great treatment as usual!
Excellent as always!!!
een hele lieve vrouw die goed uitlegt
Toon meer reviews...

Over

Diamond Aesthetics
Waldorpstraat 391A
2521CJ Den Haag

Sfeer in de salon: Deze salon is modern, professioneel en fijn.

Merken en producten: SPLENDOR X, Mesoesthetic, Circadia, KRX, 2Bio Beauty.

Het team: Eigenaresse Klaudia werkt samen met een team van 2 laser en huidspecialisten met jarenlang ervaring. Zij en haar team blijven zich ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en lasertherapie met de nieuwste technologieën.

Gespecialiseerd in: Diamond Aesthetics is gespecialiseerd in huidverbetering D.m.v. de nieuwste technologieën zoals Microneedling, Chemische Peelings, Biopeeling, Carbon Laser Peel en combinatie behandelingen. Daarnaast zijn ze ook experts in laserontharing met de nieuwste en krachtigste laser op de markt: Splendor X. Diverse huidproblemen zoals acne, pigment, littekens, vaatjes, fijne lijntjes en overbeharing kunnen effectief behandeld worden. Daarnaast kunt u ook terecht voor tatoeage en PMU verwijderen en Hijama en Cupping. De kliniek is ook gespecialiseerd in behandelingen voor de billen, zogeheten de Butt Facials, want ook daar kunnen huidproblemen voorkomen!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Tramhalte Den Haag, Van Musschenbroekstraat, Bushalte: Den Haag, Megastores hoofdingang.

Extra’s: Vriendelijk personeel en aandacht voor de klanten.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
12:0019:00
ZoZondag
12:0019:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Diamond Aesthetics

Diamond Aesthetics is geopend maandag, woensdag van 10:00 tot 20:00, donderdag van 12:00 tot 21:00, vrijdag van 10:00 tot 19:00 en zaterdag en zondag van 12:00 tot 19:00. De salon is gesloten dinsdag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij Diamond Aesthetics kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt