Schoonheidssalons in de buurt

Estacy Skin Clinic

5,0
47 reviews
Henk Speksnijderstraat 8, Rotterdam, 3067AC
Open Vandaag: 10:00 - 18:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

5,0
47 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeker een aanrader! Ze doet haar werk met liefde en geeft om haar klanten. Bij elke afspraak besteedt ze veel aandacht aan het laseren en zorgt ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voel. Dit is mijn derde afspraak bij haar en eerlijk gezegd ben ik echt zeer tevreden over de resultaten. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom door haar vriendelijke en professionele houding. Ze neemt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en legt duidelijk uit wat ik kan verwachten van de behandeling. Haar precisie en toewijding zijn echt bewonderenswaardig. Bovendien heb ik gemerkt dat ze de nieuwste technologie en technieken gebruikt, wat me nog meer vertrouwen geeft in haar kunde. De resultaten zijn boven mijn verwachtingen en ik zie duidelijke verbeteringen na elke sessie. Kortom, ik kan haar diensten aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare en kundige professional voor laserbehandelingen. Haar passie voor haar werk en zorg voor haar klanten maken elke afspraak een positieve ervaring.
Hele prettige behandeling gehad van Stacy zoals ik altijd van haar gewend ben
Amazing session! I will be back!
Wederom een fijne behandeling gehad. Stacey is heel professioneel en heeft steeds nieuwe behandel technieken
Wat een opluchting 😅! De laser-sessie zat er weer op. En geheel pijnloos!😍 Sommige gevoelige plekjes geven soms wel een klein prikje maar daar schrik je meer van dan dat het pijn doet. Ik ben weer ontzettend blij met mijn bezoek aan EStacy! 🥰🫶🏽 Ze is altijd relaxed en zelfs in de meest ongemakkelijke situaties kan ik me overgeven aan haar expertise!
Toon meer reviews...

Over

Estacy Skin Clinic
Henk Speksnijderstraat 8
3067AC Rotterdam

Sfeer in de salon: Je komt binnen in de centrale wachtruimte waar je koffie thee en andere drankjes kunt pakken. De behandelkamer is een moderne ruimte met een rustgevende sfeer. Alles is nieuw en heel schoon.

Merken en producten: Decaar en Esthemax.

Het team: De schoonheidsspecialiste is een echte vakvrouw die al meer dan 20 jaar ervaring heeft. Zij wordt ook ondersteund door een arts bij complexe huidproblemen.

Gespecialiseerd in: Wij zijn ervaren in anti-aging met o.a. Hifu, pigment vlekken met peelings , body behandelingen zoals acne rug behandelingen of behandelingen tegen donkere oksels. De schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in het behandelen van de donkere huid.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Metro station prinsenlaan of bushalte van Heukelomstraat.

Extra's: Estacy Skin Clinic is gevestigd in in House of Marjory Alice in unit 10.

MaMaandag
10:0015:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt