Experience Your Wellness

5,0
368 reviews
Heesterveld 74, Amsterdam Zuidoost, 1102SB
Open Vandaag: 11:00 - 18:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
368 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Na beroerd de salon binnen gekomen werd ik met liefde en warmte ontvangen. Kwam tot rust en heb daarna een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling ontvangen. Ik liep daarna voldaan en met een verminderde hoofdpijn pijn weer naar huis. Dank je wel Sandy, ik kom zeker terug. Verginia
Toon reactie salon...
Weer een fijne gezichtsbehandeling gehad van Sandy. En ook altijd goed advies over welke producten bij je huid passen. Bedankt en tot de volgende keer :)
Toon reactie salon...
Mooie salon, hele lieve/professionele specialistes. Nu was mn dochter weer aan de beurt voor haar wimpers. Zij valt altijd in slaapt en ontwaakt met mooie gekrulde wimpers, terwijl mama in de wachtkamer nog even aan het werk is. Altijd weer fijn om een afspraak te hebben!
Toon reactie salon...
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Sandy, zij is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste met ook nog eens een goed luisterend oor. Ik voel me herboren na de behandeling.
Sandy heeft mij Fantastisch geholpen. Ik had pijn aan mijn lichaam die nu is verholpen.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Experience Your Wellness
Heesterveld 74
1102SB Amsterdam Zuidoost

Experience Your Wellness is een beauty and coaching praktijk waar je als dame op hoog niveau behandelingen krijgt die met veel aandacht en zorg wordt gegeven. Je ervaart een moment van ontspanning en verzorging. Je ervaart een moment van bijkomen en verfrissing. Je ervaart een moment van loslaten en genieten. Bij Experience Your Wellness is het genieten en waar je de tijd mag en leert nemen, om met zorg en aandacht de tijd voor jezelf te nemen! Sandy creëert op een mooie en natuurlijke manier een sfeer in haar praktijk waar je uitgenodigd wordt dit te kunnen doen.

Sfeer in de salon: In de praktijk is er een hele fijne balans tussen warmte en excellentie. Haar praktijk is te omschrijven als cozy, elegant en lovely pink. Het is altijd erg netjes en schoon en je merkt dan ook dat Sandy daar veel waarde aan hecht.

Merken en producten: Éminence Organics Skin Care, STRONG Rose Oil, PHB Ethical Beauty.

Het team: Sandy, de eigenaresse is hele vriendelijke en warme vrouw. Haar klanten zijn belangrijk voor haar. Dat merk je doordat ze haar klanten ziet en hoort als een individu. Ze denkt met haar klanten mee, geeft eerlijke adviezen en neemt de tijd voor iedere afspraak. Sandy is zeer professioneel in haar werkwijze en tegelijkertijd heel benaderbaar en bereikbaar als persoon. Dat maakt dat je heel erg op je gemak voelt bij haar en dus ook meteen wanneer je de praktijk binnen loopt. Experience Your Wellness is een plek waar je je gauw thuis voelt.

Gespecialiseerd in: Organic Touch Therapeut, Dermaplaning (certified Trainer), 100% natuurlijke product gebruik. Sugaring.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Halte Bullewijk metro 50/54.

Extra's: Experience Your Wellness verzorgt delightful and pleasing wellness ervaring zonder naar een Spa wellness te hoeven gaan! Experience Your Wellness wordt gewaardeerd als de top drie beauty wellness plekken van Amsterdam en omgeving! Een beauty praktijk met veel schoonheid, liefde, aandacht en klasse!

MaMaandag
09:3020:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
11:0018:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Experience Your Wellness

Experience Your Wellness is geopend maandag van 09:30 tot 20:00, van dinsdag tot vrijdag van 09:30 tot 18:00 en zondag van 11:00 tot 18:00. De salon is gesloten zaterdag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Experience Your Wellness zijn: Sugaring, Wimper permanent en Wimpers en wenkbrauwen
De populairste behandeling, Sugaring, heeft een gemiddelde prijs van € 28,30.
Bij Experience Your Wellness kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.

Schoonheidssalons in de buurt