Gewoon Emma

4,7
137 reviews
Driehoekslaan 56 , Maarssen
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,7
137 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Emma straalt rust en proffesionaliteit uit, zonder “ opsmuk” maar juist als “ the girl next door”. Haar gezichtsverzorging is fijn, de ectra behandeling ( wenkbrauwen epileren/ verfen , harsen) gaan vakkundig . Haar massage echter is helemaal top !
Goed geholpen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Emma
4.9
81 reviews

Over

Graag stel ik mezelf voor mijn naam is Emma Schrijver. Ik ben werkzaam als huidspecialiste in mijn praktijk. Met een specialisatie voor onder andere acne, help ik graag mensen met huidproblemen. Door het delen van de juiste kennis over ingrediënten in cosmetica en het effect daar van op de huid. Ook het adviseren van de juiste verzorgingsproducten en voeding is belangrijk voor het behalen van het doel, een gezonde en mooie huid.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Emma

Deskundig6
Vakkundig5

Over

Gewoon Emma
Driehoekslaan 56
Maarssen

Wil je het beste voor je huid, dan ga je naar Gewoon Emma. Door de heel persoonlijke benadering van schoonheidsspecialiste Emma en haar specialisatie in onder andere acne kan zij op doelgerichte wijze jouw huidproblemen aanpakken. Mannen zijn hier ook welkom! De behandelingen zijn namelijk ook geschikt voor de mannenhuid. De salon straalt rust uit waardoor je tijdens je treatment volledig tot rust komt. Er wordt gewerkt met de volledig natuurlijke productlijn van Dr. Baumann. Voor een bijzondere ervaring ga je dus natuurlijk gewoon naar Gewoon Emma.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
10:0021:30
WoWoensdag
10:0021:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt