Gewoon Emma

Oudedijk 17, Tienhoven
4,8
40 reviews
Oudedijk 17, Tienhoven
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
40 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was weer heerlijk bij Emma! Ze neemt echt de tijd voor en kijkt goed naar wat jij en je huid nodig hebben. Ik ben nog maar zeer weinig schoonheidsspecialistes tegengekomen die zo voorzichtig en zorgvuldig je onzuiverheden verwijderen. En de massage daarna was super!
Maartje
5 dagen geleden
Weer erg goed!
Anoniem
8 dagen geleden
Zeer tevreden over de behandeling.
Elly
één maand geleden
Prachtige locatie, top behandeling en Emma is ontzettend vriendelijk
Anoniem
één maand geleden
Super fijn behandeld door Emma vandaag. Ik was per toeval bij haar terecht gekomen. Emma heeft echt de tijd voor mij genomen, ik kwam helemaal zen uit de behandeling en mijn huid voelt heel prettig aan. Daarnaast ben ik erg tevreden met mijn geëpileerde en geverfde wenkbrauwen! Haar salon is gevestigd op een prachtige locatie midden in de natuur met alpaca’s om de salon heen😁!
Kirsten
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Gewoon Emma
Oudedijk 17
Tienhoven

Wil je het beste voor je huid, dan ga je naar Gewoon Emma. Door de heel persoonlijke benadering van schoonheidsspecialiste Emma en haar specialisatie in onder andere acne kan zij op doelgerichte wijze jouw huidproblemen aanpakken. Mannen zijn hier ook welkom! De behandelingen zijn namelijk ook geschikt voor de mannenhuid. De salon straalt rust uit en tijdens een verzorgend masker heb je uitzicht over een natuurgebied, waardoor je volledig tot rust komt. Er wordt gewerkt met de volledig natuurlijke productlijn van Dr. Baumann. Voor een bijzondere ervaring ga je dus natuurlijk gewoon naar Gewoon Emma.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0020:30
Zaterdag
10:3018:00
Zondag
12:0018:00

Huidklinieken in de buurt