Reviews

4,3
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Aardige vrouw die goed weet wat zij moet doen bij het zetten van gellak. Ik kreeg waar voor mijn geld. Ben erg blij met mijn nagels. Ik ga zeker nog een keer terug.
Sofie van den Ende
15 dagen geleden
Wat een leuke plek en leuke dames! Mijn nagels laten doen met gellak, ze zien er weer tip top uit. Ik kom hier zeker terug. Muchas gracias, Alix!
Maaike Fleskens
16 dagen geleden
Een.vriendelijke ontvangst, aardige vrouw maar erg onzeker. De behandeling duurde erg lang en ik vond het niet erg professioneel. veel correcties en weinig keus in nagellak kleuren. De salon is pas gestart dus nog goed oefenen en meer kleuren aanbieden, is mijn advies. Prijs te laag voor de tijd die ze nodig had. Desondanks wens ik de dames succes!
marijke pas
17 dagen geleden
Super mooie lokatie en een sfeervolle ambiance! Ik ben super blij met mijn behandeling en de geweldige aandacht op mijn persoon. Het is een echt leuke team
Angelina Karos
één maand geleden
Het was een super behandeling! Heel mooi studio, gezellig sfeer, aardige meis ??
Isabel Tinoco
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Glamour MakeUp
Suezkade 102
2517CA Den Haag

Marihen is een van oorsprong Venezolaanse onderneemster en eigenaresse van Glamour Makeup. Ze groeide op tussen de modellen en volgde al op jonge leeftijd een make-up cursus in Caracas. De vriendinnen van haar leerlingen bleken zo enthousiast dat ze begreep dat hier haar toekomst lag. Ze begon haar eigen bedrijf en gaf al snel workshops over de hele wereld. Ze heeft jarenlange ervaring in het vak en ook ervaring op het gebeid van visagie voor televisie en professionele fotoshoots. In haar workshops staat de vrouw centraal. Ze streeft ernaar dat je na de makeover dezelfde persoon bent maar dan in een nieuw jasje.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0020:00
Zondag
09:0018:00

Gezichtssalons in de buurt