Reviews

4,7
133 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
weer helemaal tevreden! Goed geknipt, goede service en weer gezellig.
Anoniem
één maand geleden
Esther
één maand geleden
Het is altijd weer fijn om Mieke te mogen bezoeken. Ze is altijd gezellig en sociaal, maar bovenal een zeer kundige kapster, die goed naar jouw wensen luistert. Mijn nichtje uit Den Haag komt speciaal naar Mieke, omdat ze zo goed haar vak verstaat! Prijs-kwaliteitverhouding is geweldig.
Dewi
één maand geleden
Jade
één maand geleden
Getipt door een vriendin, en zeer blij met die tip! Ik wist niet goed meer wat ik met mijn haar moest en ze wist me daar echt goed mee te helpen. Kortom, goede service en heel blij met het resultaat :)
Lisette
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Hairstudio 5
Nassaulaan 5 a
2011PB Haarlem

De passie van Hairstudio 5 is het creëren van een kapsel waarin het haar van nature valt. Zij accentueren je coupe graag met een kleur of deelkleuring; voor de één is dit een naturel kleuring voor de ander een kleur naar de nieuwste trends. Kleuringen, spoelingen en omvormingen worden met respect voor het haar ingezet door gebruik te maken van zo veel mogelijk natuurlijke en verzorgende middelen. De visie van het team is: gezond haar is mooi haar. Zij laten zich inspireren door films en fashion en werken met de producten van Tigi, L'Oréal en Davines crèmekleuringen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:3017:30
Woensdag
08:3017:30
Donderdag
08:3017:30
Vrijdag
08:3017:30
Zaterdag
08:3017:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt