Hairworkx by Sakina Reviews

Bilderdijkstraat 77, Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
213 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Er waren maatregelen tegen corona getroffen, maar er waren volgens mij teveel mensen in de kleine zaak: 3 kappers, 1 assistent, 3 klanten, mensen die wachtten, en er liepen een schoonheidsspecialist en haar klant door de zaak. Sakina is aardig, maar behandelde mij slordig: ze kwam te laat, moest zich na aankomst nog voorbereiden, uiteindelijk was ik pas een uur later klaar met de kleurbehandeling. Het knippen ging dan weer snel, maar mijn haar (met slag/krul) blijkt niet goed in laagjes geknipt.
Toon reactie salon...
Sakina is erg professioneel, luistert goed maar je wensen en het resultaat is geweldig!
Dit is the place to be voor de beste resultaat! Sakina is super aardig en gezellig. Ik kwam binnen met advies om blonder te gaan en zij heeft goed advies gegeven en heeft mijn haar echt heel mooi gemaakt er erg blij mee.
Als je na vele jaren van kapper moet switchen omdat je kapper ermee stopt is dat toch wel een dingetje. Gelukkig bleek Sakina, als mijn nieuwe kapper, goed te luisteren naar wat ik wil. Hierdoor kwam ik onmiddelijk wat rustiger in de kappersstoel te zitten. Ik ben blij huiswaarts gegaan met mijn hoofd geknipt zoals ik dat wilde. Bovendien is mijn haar ook vakkundig geknipt, het valt goed en meer dan met mijn vingers er door heen gaan is niet nodig.
Heel fijn om naar de kapper te mogen bij Sakina. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.
1
29
30
31
34