Head Spa Bharos

5,0
12 reviews
Koolrabistraat 2, Amsterdam, 1104HM
Open Vandaag: 09:00 - 19:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Reviews

5,0
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vandaag was mijn dochter aan de beurt. Eerst werd er zorgvuldig naar hoofdhuid gekeken, daarna heeft ze een uur heerlijk genoten van de behandeling. Naderhand werd er weer naar haar hoofdhuid gekeken en kreeg ze lekker een kopje thee. Inmiddels zijn we alweer een paar uur verder, maar ze is nog steeds aan het nagenieten.
Toon reactie salon...
Het was zoo een fijne behandeling en er wordt ook verteld wat ze gaat doen
Ik heb onlangs een ongelooflijk ontspannende headspa-behandeling gehad en ik ben gewoonweg betoverd door de expertise en toewijding van de behandelaar. Vanaf het moment dat ik de salon binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. De behandelaar nam de tijd om alles grondig uit te leggen, wat voor mij als klant een geweldige ervaring was. Haar vakkundigheid en toewijding aan het vak straalden door in elke handeling. Ze nam de tijd en creëerde een rustige sfeer, waardoor ik me volledig kon ontspannen. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd letterlijk ontspannen en mijn haar werd zijdezacht. Het was duidelijk dat ze niet alleen professioneel, maar ook gepassioneerd was over wat ze deed. Haar aandacht voor detail en zorgzame aanpak maakten de hele ervaring des te waardevoller. Ik verliet de salon niet alleen met een ontspannen hoofd, maar ook met een hernieuwde waardering voor self-care. Deze headspa-behandeling was echt een verwennerij voor zowel mijn hoofd als mijn geest. Ik kan deze behandeling ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een moment van pure ontspanning en verzorging. Dank je wel aan de geweldige behandelaar voor deze buitengewone ervaring!
Toon reactie salon...
Mooie locatie, fijne producten, super fijne behandeling. Was echt even me-time! Ik raad het iedereen aan en ik kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Voor het eerst een Head Spa gedaan en omg ik heb genoten. Nadia werkt hygiënisch en professioneel. Ik kom hier zeker terug
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Head Spa Bharos
Koolrabistraat 2
1104HM Amsterdam

Sfeer in de salon: Warm en ontspannen.

Merken en producten: Oway + natuurlijke indiase kruiden.

Gespecialiseerd in: Headspa.

Extra's: Gratis parkeren in de omgeving.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Head Spa Bharos

Head Spa Bharos is geopend dinsdag, donderdag van 09:30 tot 21:30, woensdag van 09:00 tot 14:00 en zaterdag van 08:00 tot 13:00. De salon is gesloten maandag, vrijdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij Head Spa Bharos kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt