Reviews

4,5
51 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Femke
21 uur geleden
Het is een erg prettige salon de mensen die er werken zijn erg vriendelijk en gastvrij. Het ziet er netjes en schoon uit. De behandeling is heerlijk en het helpt heel erg goed tegen mijn klachten. Ze nemen de tijd voor je, als het iets langer duurt als je behandeltijd maken ze het rustig af. Ik ben erg tevreden.
Madelon
één dag geleden
Kom hier vaker tot volle tevredenheid. Zeker nu Unive de nota's gedeeltelijk vergoed.
Johan
één dag geleden
Tijd nemen voor mezelf. Iedere keer weer ervaar ik de massage als een cadeau. Een aanrader. Lichaam en geest varen hier wel bij. Binnenkort ga ik weer en verheug ik me nu al op....
jenny
2 dagen geleden
Evelyn
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Healthcare Song
Hoofdstraat 80
7941AL Meppel

Aan de Hoofdstraat in Meppel is Healthcare Song gevestigd. Bij deze salon werken ze volgens traditionele Chinese geneeswijzen. Binnen deze geneeswijzen wordt gewerkt met energie. Als je niet lekker in je vel zit of je gewoon niet zo goed voelt, zorgen ze er hier voor dat je de natuurlijke balans weer terugvindt. Dit doen ze door middel van acupunctuur, massages of de bewegingsoefeningen qigong of tai ji. Op deze manier komt je energie weer in evenwicht en kunnen je klachten verdwijnen. Ook kinderen kunnen hier terecht om onder andere klachten zoals slapeloosheid en eetproblemen te verhelpen.

Maandag
09:3020:00
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
Gesloten