Reviews

4,4
118 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Tijdens mijn eerste bezoek werd ik zeer vriendelijk ontvangen. De sfeer in de wachtkamer was gelijk goed. Door mevrouw Song werd een goede intake gedaan. Eerlijk gezegd is het een beetje wennen aan haar Nederlands maar dat staat toch niet in de weg. De behandeling die ik gekregen heb was zeer uitgebreid. Ze ging verder in op mijn klachten en gaf een bijpassende behandeling. Ik heb al eerdere keren een accupunctuur behandeling gekregen maar dit is de eerste keer dat het verder gaat en dat waardeer ik zeer. De uitwerking erna was zeer heftig maar dat is persoonlijk en kan ik alleen maar appreciëren. Kortom ik ben zeer tevreden en kijk uit naar de volgende behandeling.
Anne
2 dagen geleden
Het meest perfecte en prettige van Healthcare Song is dat ze professioneel zijn en precies weten wat ze doen! Tevens staan ze altijd voor je klaar!
Miriam
3 dagen geleden
Mientje
7 dagen geleden
Kwam er weer "verlicht" vandaan. Spieren weer losser en stress verminderd.
Ester
8 dagen geleden
Val meestal een poosje in slaap en het is erg rustgevend. Sommige naaldjes prikken wel even, maar je ik ben ook weinig gewend natuurlijk.
Johan
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Healthcare Song
Hoofdstraat 80
7941AL Meppel

Aan de Hoofdstraat in Meppel is Healthcare Song gevestigd. In deze praktijk werken ze volgens traditionele Chinese geneeswijzen. Binnen deze geneeswijzen wordt gewerkt met energie. Als je niet lekker in je vel zit of je gewoon niet zo goed voelt, zorgen ze er hier voor dat je de natuurlijke balans weer terugvindt. Dit doen ze door middel van acupunctuur, massages of de bewegingsoefeningen qigong of tai ji. Op deze manier komt je energie weer in evenwicht en kunnen je klachten verdwijnen. Ook kinderen kunnen hier terecht om onder andere klachten zoals slapeloosheid en eetproblemen te verhelpen.

Maandag
09:3020:00
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
Gesloten