Reviews

4,5
103 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik kreeg de ruimte om mij om te kleden. Toen ik op de bank lag kreeg ik echter geen handdoek om mij heen. Dit krijg ik bij een andere masseur altijd wel. Daarnaast voelde de masseur niet of mijn voeten koud waren. Meestal krijg ik namelijk een kruik bij mijn voeten. De massage was verder prima. Echter had ik het gevoel dat de masseur erg moe was. Ze gaapte veel en zat te boeren. Dan voel je je minder welkom. Na het betalen zat ik te wachten op de vactuur, echter moest ik na 5min zelf aangeven dat ik deze nog wilde. Daarna duurde het nog 10min omdat de masseur niet wist hoe zij een vactuur moest uitprinten. Ik kom zeker nog een keer terug maar hoop wel dat ik dan een andere masseur heb.
Elise
16 dagen geleden
Renée
16 dagen geleden
Ik heb al lang last van stress en hyperventilatie. Overgang heeft niet geholpen. Na 2 behandelingen ging het 80% beter. Ik voel me rustig en sterk. Bedankt voor je hulp!
Tatie
17 dagen geleden
Fijne behandelingen tot nu toe gehad door mevrouw Song.
Mevrouw Esselbrugge
18 dagen geleden
Massage was heerlijk, communicatie was moeilijk door taalbarriere.
Alie
18 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Healthcare Song
Hoofdstraat 80
7941AL Meppel

Aan de Hoofdstraat in Meppel is Healthcare Song gevestigd. Bij deze salon werken ze volgens traditionele Chinese geneeswijzen. Binnen deze geneeswijzen wordt gewerkt met energie. Als je niet lekker in je vel zit of je gewoon niet zo goed voelt, zorgen ze er hier voor dat je de natuurlijke balans weer terugvindt. Dit doen ze door middel van acupunctuur, massages of de bewegingsoefeningen qigong of tai ji. Op deze manier komt je energie weer in evenwicht en kunnen je klachten verdwijnen. Ook kinderen kunnen hier terecht om onder andere klachten zoals slapeloosheid en eetproblemen te verhelpen.

Maandag
09:3020:00
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
Gesloten