Hilys Beautysalon Utrecht

4,3
55 reviews
Mississippidreef 21b, Utrecht , 3565CE
Open Vandaag: 10:00 - 18:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Lichaam

Reviews

4,3
55 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had zo een fijne ervaring! Hilly en Asli zijn beiden toppers en stellen je zo erg op je gemak. Ze zijn aardig, professioneel en goed geregeld! Het is altijd gezellig om langs te gaan en je weet dat je met een fijn resultaat naar huis gaat. Ik heb bijna mijn eerste laser pakket af en plan om door te gaan bij deze leuke vrouwen🫶🏻
Heel erg tevreden!!
niet blij met ervaring en resultaat. niet alleen het resultaat was compleet anders dan wat ik had gevraagd (en ik liet een bericht zien met de lengte die ik wil), maar het onbeschofte gedrag van de meester maakte het zoveel erger. het begon allemaal toen ik de salon binnenkwam en gewoon ongemakkelijk bleef staan ​​terwijl meester aan tafel zat te kletsen met andere vrouwen. ik had geen plek om te zitten en ik werd ook niet uitgenodigd om plaats te nemen. tijdens de procedure zelf maakte de meester geïrriteerde opmerkingen dat ik niet moest bewegen, waardoor ik me nog ongemakkelijker voelde. Toen ik haar uiteindelijk vroeg waarom ze niet deed wat ik vroeg, reageerde ze heel defensief door te zeggen: 'Hé, ik heb je gezegd dat ik het niet doe.' en die lengte die ik vroeg is niet goed voor mij. Toen ik jouw plek op internet vond, stond er expliciet dat je één-voor-één extensies doet. maar ik eindigde met lelijke wimpers, onbeschofte meester en frustratie omdat ik vertrouwde op de misleidende informatie en recensies van uw website.
Aanbetaling gedaan, afspraak gemaakt. Vervolgens voor de deur en er was niemand.
Na de eerste behandeling zag ik al super veel resultaat. De behandelaar werkt super snel en is vriendelijk in de omgang. Vergeleken met andere salons is de prijs veel lager, en kwaliteit veel hoger. Ik raad deze salon aan.
Toon meer reviews...

Over

Hilys Beautysalon Utrecht
Mississippidreef 21b
3565CE Utrecht

Laser specialist- body shaping - wimper styliste - wenkbrauw styliste

Bekijk onze prachtige acties op onze website www.hilysbeautysalon.nl

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
12:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt