HM Sportmassage

Edvard Munchweg 123, 1328MK Almere
4,8
29 reviews
Edvard Munchweg 123, 1328MK Almere

Alle behandelingen

Reviews

4,8
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Dolly
13 dagen geleden
Deze keer heeft Hans mij behandeld vanwege vocht in mijn linker knie middels tapen. Na een paar dagen was het volledig opgelost. Gelukkig kan ik nu weer normaal hardlopen. Dank je Hans
Cor
13 dagen geleden
Hans geeft de juiste aandacht en verzorging👍
Cor
17 dagen geleden
Eerste klas behandeling van een wat wispelturige achillespees ontsteking. De ambiance kan wat warmer en opener gemaakt worden - zij is nu wat steriel. Een schoenlepel om je schoenen weer aan te trekken is een prettige bijkomstigheid....... Een on-line agenda waar je zelf kunt kijken wanneer je zou kunnen komen, die dan de afspraak tevens in he eigen agenda zet zou erg fijn zijn. Dan blijft de behandeling nog steeds eersteklas en daar ging het uiteindelijk om !
JR
18 dagen geleden
Was a great massage that I could use next to my intense training. Never had a sport massage before, but now I can fully appreciate its input.
Georgiana
24 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

HM Sportmassage
Edvard Munchweg 123
1328MK Almere

In Tussen de Vaarten te Almere vind je HM Sportmassage. Je kunt hier terecht voor klachtgerichte massages voor sportblessures en het voorkomen van deze blessures. Eigenaar Hans is gecertificeerd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassages en erkend soigneur van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie, het KNWU. Met zijn eigen achtergrond als topsporter en professionele kennis in zijn vakgebied kent hij als geen ander de gevoelige balans tussen prestatie en lichaam, tussen belasting en belastbaarheid. Hij weet wat een gezond lichaam betekent voor een topsporter. Bij HM Sportmassage wordt er naar je geluisterd en krijg je passend advies.

Handig om te weten: er kan in de salon enkel worden gepind.

MaMaandag
13:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
08:0018:00
DoDonderdag
12:0018:00
VrVrijdag
14:0018:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt