Holy Feet and Beauty

Platanendreef 206, 3137CN Vlaardingen
4,7
321 reviews
Platanendreef 206, 3137CN Vlaardingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,7
321 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Supergoede behandeling gehad. De specialiste leek te weten wat ze deed. Het was een verademing voor mijn voeten. Daarnaast ben ik erg op mijn gemak gesteld en goed geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Sherinda weet waar ze mee bezig is. Ze is zeer deskundig en efficiënt en geeft tips mee waar nodig. Absoluut een aanrader
Prima behandeling aan mijn voeten gehad. Ontvangst en hygiëne zijn dik in orde. Ook met de maatregelen betreft covid19 wordt rekening gehouden. Het was mijn eerste keer dat ik naar de pedicure ben geweest. Ging er heen ivm een likdoorn. Uiteindelijk zelfs drie. Deze heeft ze gelijk behandeld en weggehaald. Ook advies gekregen hoe ik ze in het vervolg kan voorkomen en een op maat gemaakt zooltje mee gekregen om de druk op de voet te verlichten. Ben zeer tevreden met de behandeling.
De beste schoonheidsspecialiste en pedicure die ik ken. Daarbij werkt zij met een product die op volledig natuurlijke basis zijn werk doet.
Het was mijn bezoek aan een pedicure vanwege wat voet probleempjes. Die probleempjes ben ik niet alleen goeddeels kwijt nu, maar ik kijk ook meteen heel anders aan tegen het effect van een behandeling. Het heeft echt een positief effect op je totale welbevinden.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sherinda
Eigenares
4.8
183 reviews

Over

schoonheidsspecialiste, medisch pedicure, nagel en wimperstyliste

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sherinda

Vakkundig10
Professioneel8
Deskundig5

Over

Holy Feet and Beauty
Platanendreef 206
3137CN Vlaardingen

Sherinda van Holy feet and Beauty aan de Platanendreef in Vlaardingen voelt zich op vele gebieden als een vis in het water. Zij is medisch pedicure, therapeutisch schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Bij haar ben je dan ook absoluut in veilige en bekwame handen voor je persoonlijke verzorging. Zij heeft gekozen om te werken met 100% natuurlijke producten zonder minerale oliën en chemische ingrediënten. Bijvoorbeeld met producten van het merk S.P.A.-aromatherapie die niet alleen de huid of een huidprobleem aanpakken maar ook van binnenuit de oorzaak van het probleem aanpakt.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt