innerZense massage experience Breda

5,0
3 reviews
Ginnekenweg 326, Breda, 4835NL
Open Morgen: 13:00 - 22:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Reviews

5,0
3 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was een eerste keer, maar zo fijn! Ik voelde me veilig en zeer ontspannen. Vooraf ruimte om aan te geven wat ik verwacht en wat ik wil. Tussendoor vroeg ze of alles nog oke was.
Ik vond het een goede en lekkere massage in een prettige omgeving,zeker een aanrader.
Toon reactie salon...
Echt een heerlijke massage gehad! Monique luistert goed naar je klachten & wensen; ze weet feilloos de pijnlijke plekken te vinden én te behandelen. Ik kan iedereen een innerZense massage aanraden! Dank je wel Monique en tot snel!.
Toon reactie salon...

Over

innerZense massage experience Breda
Ginnekenweg 326
4835NL Breda

Sfeer in de salon: Professionele en ontspannen sfeer.

Het team: Monique Valoes.

Gespecialiseerd in: innerZense massage experience Breda van Monique Valoes is gespecialiseerd in diverse (holistische) massages. Je kunt er terecht voor ontspanningsmassages, sportmassages, energetische massages en cupping. Een massage biedt vele voordelen. Het kan je helpen om te ontspannen en om je bewust te maken van je lichaam. De aanraking van handen en de aandacht werkt rustgevend en brengt je in contact met jezelf en je gevoel. Daarnaast ondersteunt een massage bij het herstel van je spieren en bevordert het de doorbloeding. Kom zelf ervaren wat een massage voor jou kan betekenen. De massage wordt altijd afgestemd op je wensen, die we vooraf bespreken. Al sinds haar jeugd is Monique gefascineerd door het menselijk lichaam en hoe geniaal alle lichaamssystemen op elkaar inwerken. Hoewel het leven haar in een andere richting leidde, koos ze er uiteindelijk voor om haar hart en mijn passie te volgen. Met een achtergrond in sportmassage, holistische massage en coaching, combineert ze nu het lichaamswerk van massage met de kracht van coaching. Ze verwelkomt je graag bij haar massagepraktijk innerZense, waar ze haar kennis en ervaring inzet om je te helpen ontspannen, herstellen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Dus ben je sportief, ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut of wil je gewoon een ontspannende massage ervaren of kado geven, maak dan een afspraak voor een innerZense massage experience.

Openbaar vervoer: Bushalte Breda, Frankenthalerstraat.

Extra's: Een heerlijk moment voor jezelf.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
13:0022:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt