Ivy's Lashes

Looierstraat 15, 6811AT Arnhem
4,5
290 reviews
Looierstraat 15, 6811AT Arnhem

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,5
290 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Sherryl
10 uur geleden
Toen ik binnenkwam, werd ik niet meteen geholpen. Dat is geen probleem, maar ik vind het onprofessioneel dat er pas gegroet wordt nadat ik zelf naar de balie toe moest gaan om het gesprek te beginnen. Dit was mijn eerste keer wimperlifting, dus ik ging er vanuit dat mij het een en ander uitgelegd werd over hoe het in zijn werk ging. Echter, er werd mij pas gevraagd of dit mijn eerste keer was toen de mevrouw al bezig was. Ook al had ik dus aangegeven dat het mijn eerste keer was, kreeg ik verder geen uitleg. Dat vond ik erg jammer. Wel moet ik zeggen dat ze steeds aangaf wanneer de producten moeten inwerken.Nog iets wat ik erg onprofessioneel vond, was dat er tijdens de behandelingen door het personeel gepraat, waaronder over klanten. Dit vind ik niet kunnen! Toen we klaar waren, zag ik erg wazig. Er werd mij verteld dat dit normaal is, maar dat dit niet lang zou duren. Het duurde bij mij uiteindelijk meer dan een paar uur tot ik weer normaal zag omdat er producten in mijn ogen bleven zitten... Na mijn behandeling kreeg ik verder ook geen uitleg over hoe ik mijn wimpers nu moest behandelen. Voor hoelang mag je geen water gebruiken op je wimpers? Mag je mascara gebruiken? etc etc. Er werd mij verteld dat het resultaat 6-8 weken te zien zou zijn. Ik zit nu op de tweede week en het resultaat is niet meer te zien. Erg jammer! Want de winkel ziet er zelf super uit
Anoniem
5 dagen geleden
Manon
6 dagen geleden
Behandeld door Houda. Ze werkt netjes! Mijn vorige lashlift was al meer dan 2 maanden geleden dus bijna helemaal uitgegroeid. Ze heeft weer een mooie krul aangebracht, heb nu een open blik. Tussentijds gezellig met haar gekletst waardoor de tijd voorbij vloog en eigenlijk nauwelijks door had dat ze echt bezig is!
Yuandan
11 dagen geleden
prima
Anoniem
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Ivy's Lashes
Looierstraat 15
6811AT Arnhem

Laat je niet misleiden door de naam, want bij Ivy's Lashes in het centrumgebied van Arnhem kun je naast wimperextensions ook terecht voor browstyling; voor drie weken lang mooie wenkbrauwen. Klanttevredenheid en kwaliteit staat voorop en daarom wordt er alleen gewerkt met wimperextensions van goede kwaliteit. Voor een natuurlijke look, persoonlijke benadering en perfectie ben je hier aan het juiste adres, want eigenaresse Ivy is pas tevreden als jij dat ook bent.

Let op: gelegen tegenover de EKO Plaza in het centrum van Arnhem.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
12:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt