Reviews

4,7
284 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Er op letten bij het vragen; lig je goed aan het begin vd behandeling. (ik lag nog niet met mn hoofd in de gezichtssteun). Vond het fijn dat de masseur mij eerst liet wennen aan dat er iemand aan mijn lichaam zit, dus langzaam met zn handen over mn rug ect. Vroeg of de druk goed was. Vind ik altijd een cruciale vraag, sommige mensen durven niet te zeggen dat het te hard of te zacht is. Fijne ruimte. Ook kwa temperatuur.
Lau
5 uur geleden
Hele aardige en deskundige man Vincent. Hij pakt goed de probleemgebieden aan en een hele relaxte sfeer.
ilona
4 dagen geleden
Supervriendelijke en goede masseurs! Komen hier zeker weer terug!
Anoniem
4 dagen geleden
Samen met mijn schoondochter een duo massage gehad. weer ens wat anders dan een sauna en het is heel ontspannen om even de drukte van de week weg te laten masseren. Prima adres en vriendelijke mensen.
Daisy
4 dagen geleden
De beste massage die ik ooit heb gehad!
Jennifer
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Jivan's Massage
's-gravendijkwal 66
3014EG Rotterdam

Jivan's Massage biedt verschillende ontspannende massages aan. Persoonlijke aandacht en een goed gevoel staan hier centraal. Eigenaar Rajiv heeft een achtergrond in dans, fysiotherapie en is ontwikkelaar van het massage-curriculum bij het NCOI. In de salon werken ze vanuit de holistische gedachte dat lichaam en geest samen gaan. Zo creëer je samen een moment waarin je kunt onthaasten en dichter tot jezelf komt. Geniet van een massage met rustgevende achtergrondmuziek en een ontspannen geur in de salon. Na de massage mag je even lekker bijkomen en krijg je wat te drinken, zo geniet je de rest van de dag van een ontspannen gevoel. Let op: de salon bevindt zich op de 2e verdieping in ruimte CR4. Neem plaats in de wachtruimte op de 2e verdieping tot de masseur je komt halen.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt