Reviews

4,8
424 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
i just had a baby and this is now my new monthly treat.
Laura
11 dagen geleden
Ik had een afspraak met Jivan voor een zwangerschaps massage. Aankomst was een beetje verwarrend omdat de bel het niet leek te doen (of ik klikte mis). Dus ik dacht even dat er niemand was. Maar gelukkig was dat niet zo. Werd ontvangen in een ruime kamer met een apart deel om je om te kleden. De tafel heeft uitsparingen voor borsten en buik. Wat echt heel fijn is! Maar de massage. Wauw! Een dikke dikke 10!! Deze was verassend goed!! Stevig betekent hier ook echt stevig. je voelt dat hij weet dat hij doet. Ik kan niet anders zeggen dat dit een aanrader is en dat ik zeker terug kom!
Carol Gonzaga
13 dagen geleden
Lau
19 dagen geleden
Er werd gevraagd bij aanvang of de massage hard mocht gedaan worden waarop we allebei "ja" antwoordden en die mocht wat harder zijn. Wij hebben ervaring in massages en we hebben graag dat we het goed voelen.
de Belgen
22 dagen geleden
Top massage!
Judith
22 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Jivan's Massage
's-gravendijkwal 66
3014EG Rotterdam

Jivan's Massage biedt verschillende ontspannende massages aan. Persoonlijke aandacht en een goed gevoel staan hier centraal. Eigenaar Rajiv heeft een achtergrond in dans, fysiotherapie en is ontwikkelaar van het massage-curriculum bij het NCOI. In de salon werken ze vanuit de holistische gedachte dat lichaam en geest samen gaan. Zo creëer je samen een moment waarin je kunt onthaasten en dichter tot jezelf komt. Geniet van een massage met rustgevende achtergrondmuziek en een ontspannen geur in de salon. Na de massage mag je even lekker bijkomen en krijg je wat te drinken, zo geniet je de rest van de dag van een ontspannen gevoel. Let op: de salon bevindt zich op de 2e verdieping in ruimte CR4. Neem plaats in de wachtruimte op de 2e verdieping tot de masseur je komt halen.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt