Reviews

4,7
374 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Altijd fijn om hier weer terug te komen. Massage is heerlijk, lekker krachtig en ontspannend. Kan niet wachten tot ik weer een afspraak kan maken!
Cathleen
16 uur geleden
altijd een goede massage in een relaxte omgeving
Anoniem
18 uur geleden
Jolien
één dag geleden
.
Anoniem
3 dagen geleden
Massage van yulianto. Was mijn eerste keer bij dit 'salon' en met een massage is het altijd maar afwachten wat je krijgt want elke masseur heeft zijn eigen stijl. Ik ben gekomen vanwege (lichte) rugklachten en heb nooit de illusie gehad dat deze na de massage over zouden zijn maar deze meneer heeft de verwachtingen wel overtroffen. Een zeer intensive massage waar pijnpunten goed aangepakt zijn en het lichaam echt 'aan het werk is gezet'. Duidelijk iemand met verstand van zaken en talent voor dit beroep.
casey
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Jivan's Massage
's-gravendijkwal 66
3014EG Rotterdam

Jivan's Massage biedt verschillende ontspannende massages aan. Persoonlijke aandacht en een goed gevoel staan hier centraal. Eigenaar Rajiv heeft een achtergrond in dans, fysiotherapie en is ontwikkelaar van het massage-curriculum bij het NCOI. In de salon werken ze vanuit de holistische gedachte dat lichaam en geest samen gaan. Zo creëer je samen een moment waarin je kunt onthaasten en dichter tot jezelf komt. Geniet van een massage met rustgevende achtergrondmuziek en een ontspannen geur in de salon. Na de massage mag je even lekker bijkomen en krijg je wat te drinken, zo geniet je de rest van de dag van een ontspannen gevoel. Let op: de salon bevindt zich op de 2e verdieping in ruimte CR4. Neem plaats in de wachtruimte op de 2e verdieping tot de masseur je komt halen.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt