Reviews

3,9
361 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Paul
3 dagen geleden
Bianco! You are the best!!!
Nino
4 dagen geleden
Such a great price for the value you receive. Everything was perfect. I don't understand people that expect the same service as those high price salons. Hellooo you're still getting a good haircut and beauty treatment - thats what matter = the results.
Ana
6 dagen geleden
Te dun en ongelijk
Anoniem
7 dagen geleden
Op de website stond kleuren VANAF 25,-. Eenmaal in de stoel tijdens de behandeling was ik een nummertje en werd alles snel afgehandeld. Door deze manier van werken dacht ik nog vandaar het goedkope tarief. Toen ik moest afrekenen moest ik het dubbele betalen. wat ik belachelijk vond want ik heb kort en super dun haar en je betaald zeker niet voor de beleving en de service. Ik heb er uiteraard wat van gezegd maar dat mocht niet baten want alleen echt kort haar is vanaf 25,-. Eenmaal thuis aangekomen kon ik mijn haar goed bekijken en zag ik dat de uitgroei oranje is uitgeslagen. Toch maar niet meer voor de "goedkopere" kapper gaan.
Jamie
8 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Bianco Rozengracht 212
Rozengracht 212 H
1016NL Amsterdam

Bij kapsalon Bianco op de Rozengracht in de gezellige Jordaan is het een komen en gaan van allerlei soorten klanten. Zowel mannen als vrouwen met verschillende haarsoorten. Het team kan dus zowel Europees als exotisch haar stylen. De sfeer is aangenaam chaotisch en heel kleurrijk. Naast verschillende haarbehandelingen kun je hier ook terecht voor epileren met draad. Bianco staat voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en goede service voor betaalbare prijzen.

Maandag
09:0019:00
Dinsdag
09:0019:00
Woensdag
09:0019:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
09:0019:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt