Koesma's beauty Salon

4,4
91 reviews
Monseigneur Nolenslaan 416, Schiedam, 3119EL

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,4
91 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mooie wimpers goed gezet!
Afgelopen week was het de eerste keer dat ik bij de beauty salon geweest ben voor een wimperlift. Nou wat een fijne ervaring. Ik ben erg goed en vriendelijk gelopen en ik ben enorm blij met het eindresultaat. Helemaal top!
Ik heb vaak wimperextensions bij andere gezet. Hier een erg nare ervaring gehad. De wimpers zaten Schots en scheef heb deze zelf bij moeten knippen. De lijm was helemaal vastgeplakt aan mijn ooglid en het was zo enorm hard opgedroogd dat ik niet heb kunnen slapen van de pijn. Teruggegaan om ze te verwijderen en wilde een deel van het geld terug. Koesma heeft mij uitgescholden hiervoor en gelijk de deur uitgezet. Dreigt nu ook mijn privacy te schenden dmv foto’s te plaatsten zonder toestemming
Toon reactie salon...
I got called to reschedule the booking and when I came to the salon at the newly agreed time, I had to wait 1hour and 15min for her. The treatment was rushed and unprofessional. The result was horrible because a part of my lashes was taped too tight to my eyelid - the middle section of my lashes was sticking up straight and the rest was curled. She offered me a 15% discount on my next treatment, to compensate for being 1 hour late and messing up my lashes. I'll never go there again!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Koesma
Schoonheidsspecialist
4.5
59 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Koesma's beauty Salon
Monseigneur Nolenslaan 416
3119EL Schiedam

Bij Koesma’s beauty Salon in Schiedam ben je welkom voor een fijne beautyverzorging. Koesma is gemakkelijk in de omgang, waardoor je je snel thuisvoelt in haar salon. Geniet van een heerlijke facial, een goede ontharing of prachtige wimpers door middel van wimperextensions. Naast gezellig is Koesma ook heel precies in haar werk. Dit zorgt ervoor dat je haar salon pas zult verlaten op het moment dat jullie beiden tevreden zijn met het resultaat. Handig om te weten: je kunt gratis parkeren in de buurt en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Let op: de salon is gevestigd in Kapsalon Hiwa.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
12:3018:00

Schoonheidssalons in de buurt