La Pearl Nails & Beauty Baarn

Laanstraat 102, 3743BH Baarn
4,3
17 reviews
Laanstraat 102, 3743BH Baarn

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht

Reviews

4,3
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was even wennen aan de lengte ? Kan er nu alles mee doen , werkhanden zijn elegante handen geworden blij mee
Brenda
15 dagen geleden
Degene die mijn nagels deed was bijna de hele behandeling in een andere taal die ik niet verstond aan het bellen. Heel klantonvriendelijk. Mijn nagels zagen er prachtig uit, maar het was niet helemaal naar wens. Ik vroeg om relatief korte nagels (het was mijn eerste keer nepnagels) en kreeg gigantisch lange nagels waar ik niks mee kon. Ik heb het niet laten bijvullen en heb het ergens anders af laten halen. Mijn nagels zijn compleet verwoest.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Prima!
Anoniem
3 maanden geleden
prima!
Anoniem
4 maanden geleden
Alles moest zo snel mogelijk gedaan worden, hardhandig gedaan en als ik mijn wenkbrauwen laat harsen krijg ik nooit uitslag, helaas zit mijn wenkbrauwgebied nu helemaal onder de bulten. Bij thuiskomst had ik de hars nog op mijn hoofd zitten en toen ik beter in de spiegel keek zaten er nog haren die ik er zelf uit moest halen.
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

La Pearl Nails & Beauty Baarn
Laanstraat 102
3743BH Baarn

Bij La Pearl Nails & Beauty Baarn kom je niets tekort voor je nagels, want je kunt hier terecht voor soft acryl, acrylnagels met poeder en Shellac. Ga je voor acryl op je natuurlijke nagels, verleng je ze met tips en ga je dan ook voor nails à la babyboom, nude, French of glitter? Het team bestaat uit gecertificeerde en talentvolle nagelstylisten; en dat zie je terug in het nette en indrukwekkende resultaat. Slipperweer of niet; ook na een spa pedicure loop je er weer gegarandeerd verzorgd bij en mogen je voeten weer gezien worden. Je kunt hier verder terecht voor het epileren, waxen en verven van de wenkbrauwen, maar ook voor wimperlifting en wimperextensions. Handig om te weten: de salon is geschikt voor mannen en vrouwen. De salon ligt in het centrum van Baarn en in de buurt kan worden geparkeerd.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt