Lashes and Looks

4,6
82 reviews
Lodewijk Pincoffsweg 235, Rotterdam
Morgen open: 09:00 - 18:30
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,6
82 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gezellige relaxte behandeling in een heerlijke ligstoel en mooie wimpers als resultaat! Ze neemt er veel tijd en aandacht voor en werkt precies. Betreft de gellak manicure kon ik helaas uit maar weinig kleuren kiezen en zijn mijn nagels en de huid erom heen niet zo grondig en professioneel aangepakt als ik normaal bij andere salons gewend ben.
Wimperlifting laten doen met het verven van de wimpers. Mooi resultaat. Vanessa is vriendelijk en werkt professioneel. Goede behandeling! :)
Aangezien ik een gevoelige, zeer droge, eczeem huid heb was ik heel zenuwachtig om voor de eerste keer mijn wenkbrauwen te verven met henna. Ik had geen idee hoe mijn huid zou reageren. Vanessa was eerlijk en nam de tijd om alles uit te leggen en om de wenkbrauwen in de gewenste vorm te tekenen. De behandeling zelf was vrij kort. De verf heeft niet lang nodig om in te werken. Mijn huid reageerde gelukkig goed en met het resultaat ben ik zeer tevreden. Geen wenkbrauwpoeder meer voor mij.
Hele fijne en gezellige behandeling gehad bij Vanessa!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Vanessa
Eigenaar
4.8
43 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Lashes and Looks
Lodewijk Pincoffsweg 235
Rotterdam

Heb je altijd al mooie en volle wimpers willen hebben? Dan ben je bij Lashes and Looks aan de Lodewijk Pincoffsweg in Rotterdam aan het juiste adres. Eigenaresse Vanessa is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions. Ze beheerst verschillende technieken om jou het beste resultaat te geven. Zo kun je hier onder andere terecht voor het zetten van one by one-wimperextensions. Ook als je een meer glamoureuze oogopslag wilt hebben, dan is dat mogelijk. Zo kun je zelfs 3 of 4 nepwimpers per eigen wimper laten plaatsen. Je zult de salon altijd tevreden en met volumineuze wimpers verlaten.

MaMaandag
09:0018:30
DiDinsdag
09:0018:30
WoWoensdag
09:0018:30
DoDonderdag
09:0018:30
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
11:0019:00
ZoZondag
11:0017:30

Schoonheidssalons in de buurt