Lodewijk Pincoffsweg 235, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
86 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Erg prettige ervaring. Ik moest opzoek naar een nieuwe specialist vanwege verhuizing. Toch lastig zoeken als je niet bekend bent in een nieuwe stad. Maar beviel me heel goed! Ze vulde mijn 3D wimpers aan en werkte het netjes bij waar het uitgegroeid was. Zag er heel goed uit en zit gelijk weer lekker. Daarnaast is Vanessa professioneel maar gezellig! Je voelt je direct op je gemak. Heb meteen een vervolg afspraak geboekt!
Het was heel gezellig. En ik ben heel blij met me mooie glitter nagels :)
Toon reactie salon...
Weer prachtige nagels 😍 eerste keer bij Vanessa, super fijne behandeling en heel blij met het resultaat!
Gezellige relaxte behandeling in een heerlijke ligstoel en mooie wimpers als resultaat! Ze neemt er veel tijd en aandacht voor en werkt precies. Betreft de gellak manicure kon ik helaas uit maar weinig kleuren kiezen en zijn mijn nagels en de huid erom heen niet zo grondig en professioneel aangepakt als ik normaal bij andere salons gewend ben.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Vanessa
Eigenaar
4.8
46 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Lashes and Looks
Lodewijk Pincoffsweg 235
Rotterdam

Heb je altijd al mooie en volle wimpers willen hebben? Dan ben je bij Lashes and Looks aan de Lodewijk Pincoffsweg in Rotterdam aan het juiste adres. Eigenaresse Vanessa is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions. Ze beheerst verschillende technieken om jou het beste resultaat te geven. Zo kun je hier onder andere terecht voor het zetten van one by one-wimperextensions. Ook als je een meer glamoureuze oogopslag wilt hebben, dan is dat mogelijk. Zo kun je zelfs 3 of 4 nepwimpers per eigen wimper laten plaatsen. Je zult de salon altijd tevreden en met volumineuze wimpers verlaten.

MaMaandag
09:0018:30
DiDinsdag
09:0018:30
WoWoensdag
09:0018:30
DoDonderdag
09:0018:30
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
11:0019:00
ZoZondag
11:0017:30

Schoonheidssalons in de buurt