Reviews

4,0
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb de afspraak als positief ervaren, aardige nagelstyliste. Prijs/kwaliteit was voor mij goed omdat er een kortingsactie was, de gewone prijslijst vind ik aan de hoge kant. Het is geen nailsalon maar een tafeltje bjj de hoofdingang van de sporthal.. waardoor de ambiance minder gezellig is. Veel lawaai en kinderen om je heen. Service was in principe prima, behalve dat ik voor een nieuwe set gelnagels erna toe ging maar ze alleen de spullen voor het plaatsen van acryl mee had. Geen pinautomaat maar gelukkig mocht ik het overmaken.
Jamie Wellink
4 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Brenda Andriese
6 maanden geleden
het is geen salon dus kan hier niks over schrijven maar het is voor mij geen punt goed bereikbaar en voor mensen die moeite hebben met trappen en zo een prima plaats
Anoniem
6 maanden geleden
Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben netjes en vriendelijk geholpen en mijn nagels zijn super mooi. Allen de plek in een sporthaleentree is apart. De afspraak had ik een paar uur van te voren geplaatst, dus dat er geen contact is geweest vooraf vind ik zelf dan ook niet van belang.
Anja Plomp
6 maanden geleden

Over

LeChat Nails
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318AX Dordrecht

Uiteraard weet je dat je handen belangrijk zijn voor een goede, eerste indruk. Om je handen als visitekaartje te kunnen gebruiken is het belangrijk dat deze super worden verzorgd. Dit kan bij LeChat Nails aan de Fanny Blankers-Koenweg in Dordrecht. Hier adviseren stylistes met passie voor het vak jou welke behandeling het beste bij je past en leggen ze de nadruk op jouw schoonheid. Er wordt gewerkt met producten van LeChat; één van de grootste producenten van nagelproducten op wereldniveau. De salon is te vinden in de sporthal van Optisport. De ingang is bij de hoofdingang van Optisport.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0010:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt