Kastanjelaan 87, Bergen op Zoom
Vandaag open: 09:30 - 22:30

Alle behandelingen

Reviews

4,8
175 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
- kamer is lekker warm - muziek is elke keer anders - je mag zelf je olie uitkiezen - ze kan ook hoofd en gezicht massage - letterlijk van top tot teen gemasseerd worden - elke massage is anders, ook al neem je dezelfde (nét weer een andere manier/beweging) dus toch afwisseling - makkelijk afspraak inboeken - ik kijk oprecht elke keer uit naar mijn massage - Joyce laat je op je gemak voelen, dus naakt zijn is niet oncomfortabel
Toon reactie salon...
Ik heb gekozen voor een energetische massage. Na een intake waarin Joyce een duidelijke uitleg geeft wat ze gaat doen, begon de massage. Joyce doet dit met volle aandacht en checkt regelmatig of iets prettig aanvoelt. Ik ging volledig ontspannen naar huis en ben zeker van plan nog een keer terug te komen.
Toon reactie salon...
Leuke ruimte, aardige vrouw en fijne massage
Toon reactie salon...
Geweldige vrouw
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Joyce
Eigenaar/masseur/therapeut
4.9
123 reviews

Over

Ik ben Joyce, masseren en kruidengeneeskunde zijn mijn passies. Naast mijn werk heb ik nog een gezin met 3 kinderen. Wat ik fijn vind is om u heerlijk ontspannen en een stukje lichter in het leven weer de deur uit te laten gaan. Momenteel ben ik in opleiding tot Holistisch Energetisch Massagetherapeut, dit heeft natuurlijk invloed op mijn manier van werken en op de massages die ik te bieden heb. Wat fijn is het als mensen echt aangeraakt worden tijdens een behandeling en mogen voelen wat hun lichaam wil vertellen.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Joyce

Professioneel21
Vriendelijk13
Deskundig12
Aardig11

Over

LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde
Kastanjelaan 87
Bergen op Zoom

Bij massagesalon LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde in Bergen op Zoom ben je aan het juiste adres voor onder andere een ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage, hot stone massage, cupping en een LomiLomi massage.

Eigenaresse Joyce straalt rust en vertrouwen uit en neemt de tijd voor de behandeling zodat je echt even kunt ontspannen. In deze knusse en rustgevende ruimte ervaar je direct de ontspanning. Iedere behandeling begint met een kort intakegesprek en voetenbad. Tijdens het intakegesprek luistert Joyce naar jouw wensen en eventuele klachten zodat de massage aansluit op jouw wensen en behoeften.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:3022:30
DiDinsdag
20:0022:30
WoWoensdag
09:3022:30
DoDonderdag
09:3022:30
VrVrijdag
09:3022:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt