Taanstraat 34, Maassluis, 3143BH

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Massage

Reviews

4,9
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Monica is echt heel lief, en houdt rekening met je pijngrens, stelt je gerust en daarnaast voert ze haar werk hygiënisch, snel en goed uit. Ze is een topper!
100% recommended! It was my first time sugaring and personally prefer it to normal waxing, considering I have sensitive skin, sugaring is certainly the better and less painful option without a doubt.other to that, the lady is so lovely and satisfyingly does a fantastic job! Situated in slightly less convenient place, however.. definitely worth the short journey !
Na een aantal sugaring-waxsalons geprobeerd te hebben met wisselende ervaringen, kwam ik bij deze salon terecht. Zelden had ik zo snel met iemand een klik. De eigenaresse is erg vriendelijk, geduldig, bescheiden en ontzettend goed in en enthousiast over haar vak. Zij beheerst de sugaring-waxtechniek zo uitstekend dat de behandeling vrijwel pijnloos is verlopen. Ik kom zeker terug!
Ik heb voor het eerst sugaring gedaan en het heeft is goed bevallen. Ik zal zeker een keer terug komen. Monica heeft geduld en weet zeker wat ze doet en legt goed uit als je wat vraagt.
Enorme goeie behandling gekrijgen alles neetjes op tijd en goeie prijs danlje voor alles zkkr om aangeraden
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Monica
BodySugaring - Docent

Over

Ik probeer mijn cliënten het best mogelijke comfort te bieden tijdens de behandeling, ik zorg voor een prettige sfeer en contact, ik kies intuïtief muziek voor de cliënt , ik spreek Engels, Nederlands, Pools en Russisch.

Behandelingen

Massage
Ontharen

Portfolio

Over

M&K Meterda - Body Sugaring
Taanstraat 34
3143BH Maassluis

In Maassluis vind je ontharingssalon M&K Meterda - Body Sugaring. Je kunt hier terecht voor sugaring van je gezicht, bovenlichaam en onderlichaam.

Eigenaresse Monica is een professional als het gaat om sugaring en legt duidelijk uit wat ze gaat doen en wat je kunt verwachten. Sugaring is een ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke pasta. Sugaring is een huidvriendelijke manier van ontharen omdat de pasta zich alleen aan de haren hecht. Voor een full Brazilian of Boyzilian - een Brazilian voor mannen - ben je hier ook aan het juiste adres.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
11:0014:30
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt