Moja Beautysalon Reviews

Hollandse Kade 37, 1391JM Abcoude

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fantastic!
Miriam is erg professioneel en weet daardoor wat ze doet. ze straalt rust uit,en dat is ook beetje een belangrijke onderdeel als je een momentje voor jezelf wil. ik heb het als heerlijk relaxed ervaren en zal zeker terug komen om verschillende behandelingen te willen uitproberen. tot de volgende keer Miriam😁
Wat een fijne salon. Mirjam neemt echt de tijd voor je en in alle rust wordt de behandeling uitgevoerd. Mirjam geeft goed advies en weet waar ze het over heeft, heb je vragen, dan zoekt ze het voor je uit. Niet alleen voor mannen en vrouwen heeft ze goed advies, maar ook voor kinderen en baby's. Na een afspraak bij Mirjam kan ik er weer tegenaan! Ik kom er graag!
Bij Mirjam voelde ik mij gelijk op mijn gemak en ontspannen. Ze neemt echt de tijd voor je en kan echt heerlijk masseren. De producten die ze gebruikt ruiken echt geweldig. Ik voel me altijd heerlijk ontspannen na een behandeling.
Een bezoek aan Moja Beautysalon is echt even een moment voor jezelf. De persoonlijke aandacht en het juiste advies maakt het dat de behandeling optimaal is. De salon straalt rust uit. Alles is tot in de puntjes verzorgd, schoon en netjes.De producten zijn zorgvuldig uitgezocht en alles op natuurlijke basis. Een aan te raden salon!