Namaste Cafe

4,7
929 reviews
Prins Hendrikplein 18, Den Haag, 2518JC
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,7
929 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was een hele fijne behandeling, Ben rustiger, meer open, durf meer. Ben een zeer tevreden en ook regelmatig terugkerende klant. Altijd heel bijzonder de behandelingen bij Namasté, Het brengt je weer tot je zelf en op nieuwe paden en geeft de wereld om je heen weer een beetje haar magie terug. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden.
Tot mijn verbazing merkte ik direct de volgende dag al resultaat. Ik werd blij verrast met contacten die eigenlijk niet mogelijk waren maar toch tot stand kwamen.
Als je dichter bij je zelf wilt komen en wat je purpose is. Ik raad het zeker aan ook omdat Ira alle tijd voor je neemt. Elke keer als ik naar Ira ga heb ik weer nieuwe handvaten
Afgelopen week mijn eerste regressie sessie mogen meemaken. Een geweldige ervaring. Toen ik binnen kwam in Namaste Café voelde ik meteen een fijne en rustige sfeer waardoor ik snel ontspannen was . Hierna had ik een kennismakingsgesprek met Ira. Ira is een lieve en zorgzame vrouw waar je je snel op je gemak voelt. Hierna volgde de sessie die voor mij zowel helend als verhelderend was. Hierna nog een gesprek met Ira onder het genot van heerlijke thee. Bedankt Namaste café!
Een warm welkom kreeg ik van Ira. Ik heb de regressietherapie gehad en ik kan dit alleen maar aanraden aan anderen. Ik voelde mij op mijn gemak en de sfeer is heel relaxed. Ik kom zeker terug bij Namaste Café
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ira
eigenaresse
4.9
262 reviews

Over

Ira startte acht jaar geleden haar massagepraktijk aan huis naast haar baan en sinds 2,5 jaar is ze eigenaresse van Namasté Café. Ira is gespecialiseerd in ayurvedische massages en reist regelmatig naar India om bijgeschoold te worden.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Ira

Vakkundig12
Ervaren11
Deskundig8
Professioneel8
Ewa
Masseuse
5.0
13 reviews

Over

Ewa is afgestudeerd Ayurvedic Practitioner bij EISRA en heeft veel ervaring met alle ayurvedische massages en behandelingen. Ze heeft een frisse opgewekte energie!

Behandelingen

Massage

Over

Namaste Cafe
Prins Hendrikplein 18
2518JC Den Haag

Op zoek naar een fijne massage in Den Haag? In het Namasté Café kan je terecht voor een hemelse massage. Je vindt het café in het spirituele hart van Den Haag, het Zeeheldenkwartier. Het is niet zomaar een koffiebar, maar een speciale en sfeervolle plek waar je je ziel weer op kunt laden. Hip, vernieuwend, verrassend, kleurrijk en dat alles in een relaxte en rustige atmosfeer. Massage en healing is een onderdeel van Namasté Café.

MaMaandag
10:0018:15
DiDinsdag
10:0020:30
WoWoensdag
10:0020:30
DoDonderdag
10:0020:30
VrVrijdag
10:0018:15
ZaZaterdag
10:0018:15
ZoZondag
10:0018:15
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Massagesalons in de buurt