New Life Salon by Deborah

4,8
939 reviews
Wezuperstraat 2A, Wezup
Open Morgen: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
939 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben al jaren fan van Deborah. Kwaliteit verloochent zich niet. Ik blijf haar ook trouw nu ze haar praktijk in Drenthe heeft. Ze is een topper op het gebied van permanente make-up!
Deborah is gastvrij, ervaren, getalenteerd en gewoon een prettig persoon.
Heerlijk ontspannend. Deborah is kundig en straalt rust uit.
De salon is een aanwinst voor de directe omgeving. In gezellige, ontspannende sfeer kun je genieten van de behandelingen. Ook plaatsen van permanente make-up is een aanrader.
Voor het eerst sinds hele lange tijd weer in de stoel van de schoonheidsspecialiste en dan ook nog de beslissing genomen om voor permanente make-up te gaan. Ik heb er geen enkele spijt van. Ik ben er zelfs heel blij mee. Ik kan je Deborah van harte aanbevelen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Deborah
Eigenaresse
4.9
555 reviews

Over

Ik ben Deborah en sinds mijn jonge jaren ben ik al gefascineerd door het schoonheidsvak. Inmiddels werk ik 11 jaar met plezier in mijn praktijk die is gevestigd in de bedrijfsruimte aangrenzend aan mijn fijne woning in Maarssen. In de loop de jaren ben ik me steeds meer gaan interesseren in de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Vele vrouwen voelen zich onzeker of vinden hun natuurlijke look niet mooi. Ik laat haar graag zien hoe prachtig ze is, ze is uniek, van haar is er maar een! Iedere vrouw is bijzonder en mooi. Ik laat u uw natuurlijke zelf ontmoeten zodat u zich zelfverzekerd voelt en dagelijks kunt stralen. Volg mijn nieuwste werk, persoonlijke ontwikkeling en acties: www.facebook.com/newlifesalonbydeborah www.instagram.com/newlifesalonbydeborah Graag tot snel! Deborah

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Deborah

Professioneel58
Vakkundig57
Deskundig52
Getalenteerd29

Over

New Life Salon by Deborah
Wezuperstraat 2A
Wezup

New Life Salon by Deborah in Maarssen is de plek waar jij je natuurlijke schoonheid zult ontmoeten! Deborah is gespecialiseerd in het plaatsen en verwijderen van permanente make-up. Door middel van de meest natuurlijkste pigmentatie technieken accentueert zij de vrouwelijke vormen van het gezicht.
Met de grootste zorg en precisie worden de wenkbrauwen, lippen en eyeliner geplaatst. Natuurlijke schoonheid behaalt zij ook met het oplichten/ verwijderen van te donker geplaatste permanente make-up of tatoeages.
Ook voor gezichtsbehandelingen en huidverzorging is Deborah’s Beautycare de persoonlijke, deskundige en vertrouwde salon die je zocht!

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
17:0021:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
17:0021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over New Life Salon by Deborah

New Life Salon by Deborah is geopend maandag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:00, dinsdag en vrijdag van 17:00 tot 21:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij New Life Salon by Deborah zijn: Wenkbrauwen - threaden, Wimpers en/of wenkbrauwen verven en Facials / Gezichtsbehandelingen
De populairste behandeling, Wenkbrauwen - threaden, heeft een gemiddelde prijs van € 19,67.
Bij New Life Salon by Deborah kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt