Karel doormanplein 12, Maarssen
Morgen open: 09:30 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
661 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De sfeer was zoals altijd goed. De pigmentatie-behandeling dit keer minder prettig. Als ik aangaf dat de verdoving was uitgewerkt werd er nog nét even verder gegaan, niet fijn! Dit ben ik zo ook niet gewend bij Deborah.
Wenkbrauwen harsen en neusharen harsen, zoals altijd vakkundig en netjes gedaan.
Nvt
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kwame

Over

Kwame is gespecialiseerd in de mannen behandelingen. Zijn precisie en geduld maakt hem een vakman. Gepassioneerd voert hij zijn vak, alles om u het beste resultaat te bieden. Momenteel voert hij de Carbon peeling, IPL flits, hars en laser behandelingen uit. Volgend jaar hoop hij zijn diploma scalp pigmentatie te halen! Scalp pigmentatie is een prachtige behandeling waarbij kaalheid kan worden opgelost! Er worden stoppels op de hoofdhuid gepigmenteerd zodat er een volle haarlijn zichtbaar is. Een geweldige oplossing bij algehele of deels kaalheid op de hoofdhuid! Binnen kort meer informatie.

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Deborah
Eigenaresse
4.9
383 reviews

Over

Ik ben Deborah en sinds mijn jonge jaren ben ik al gefascineerd door het schoonheidsvak. Inmiddels werk ik 10 jaar met plezier in mijn praktijk die is gevestigd in de bedrijfsruimte aangrenzend aan mijn fijne woning in Maarssen. In de loop de jaren ben ik me steeds meer gaan interesseren in de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Vele vrouwen voelen zich onzeker of vinden hun natuurlijke look niet mooi. Ik laat haar graag zien hoe prachtig ze is, ze is uniek, van haar is er maar een! Iedere vrouw is bijzonder en mooi. Ik laat u uw natuurlijke zelf ontmoeten zodat u zich zelfverzekerd voelt en dagelijks kunt stralen. Volg mijn nieuwste werk, persoonlijke ontwikkeling en acties: www.facebook.com/deborahbeautycare www.instagram.com/deborahbeautycare Graag tot snel! Deborah

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Deborah

Professioneel35
Vakkundig24
Deskundig19
Getalenteerd17

Over

New Life Salon by Deborah
Karel doormanplein 12
Maarssen

New Life Salon by Deborah in Maarssen is de plek waar jij je natuurlijke schoonheid zult ontmoeten! Deborah is gespecialiseerd in het plaatsen en verwijderen van permanente make-up. Door middel van de meest natuurlijkste pigmentatie technieken accentueert zij de vrouwelijke vormen van het gezicht.
Met de grootste zorg en precisie worden de wenkbrauwen, lippen en eyeliner geplaatst. Natuurlijke schoonheid behaalt zij ook met het oplichten/ verwijderen van te donker geplaatste permanente make-up of tatoeages.
Ook voor gezichtsbehandelingen en huidverzorging is Deborah’s Beautycare de persoonlijke, deskundige en vertrouwde salon die je zocht!

MaMaandag
17:0021:00
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
17:0021:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
11:3014:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt