Bergselaan 319C, Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,9
574 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb een lashlifting laten doen voor de eerste keer en ik ben er blij mee! Lala was erg vriendelijk. Ze waren bezig met het verbouwen van hun salon, maar ik kan nu al zeggen dat het er mooi uit gaat zien.
Ik kom hier al een tijdje, en was nu voor het eerst in het nieuwe pand, het is nog niet helemaal af maar wat een top locatie. Zoals altijd weer super blij met mijn wimpers <3
Ik kom al een tijdje bij Lala, voor zowel wenkbrauwen verven/waxen en gezichtsbehandelingen en ik ben echt altijd zo blij met haar!! Mijn wenkbrauwen worden altijd goed gedaan en Lala geeft super goed advies wat het beste is voor jouw huid. Ik raad iedereen Ooh Lala Beauty aan!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lala
Eigenaresse
5.0
349 reviews

Over

Inmiddels al ruim 8 jaar Allround Schoonheidsspecialiste en momenteel Huidtherapeute in opleiding

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Lala

Deskundig15
Vriendelijk13
Vakkundig12
Professioneel11
Nalinie
Schoonheidsspecialiste

Over

Nalinie is gespecialiseerd in het verzorgen van wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Als schoonheidsspecialiste streeft ze naar perfectie, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. Rust en comfort of toch een gezellig gesprek? Bij Nalinie voel je je direct op je gemak.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Duberney
Masseur en hersteltrainer
4.8
46 reviews

Over

Wij zetten ook graag uw lichaam in het zonnetje! Met sport- en bewegingsagoog als achtergrond is Duberney dé masseur en hersteltrainer van Ooh Lala Beauty. Van sportmassage, blessuremassage, ontspanningsmassage tot huidverbeterende massages. Kom eens langs voor een intake en wij helpen u graag verder!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Melissa
Huidspecialist
5.0
41 reviews

Over

Met een breed scala aan vooropleidingen heeft Melissa de kennis en kunde van een hoogwaardig huidspecialist. Haar sterkste kant is de uitvoering van huidverbeterende behandelingen. Ze werkt met passie en is altijd opzoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de huidtherapie en schoonheid.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Melissa

Vakkundig5

Over

Ooh Lala Beauty & Huidtherapie
Bergselaan 319C
Rotterdam

Voor een optimale verzorging van je gezicht breng je een bezoek aan Ooh Lala Beauty & Huidtherapie aan Bergselaan 319C . De focus wordt hier volledig gelegd op gezichtsverzorging, lichaamsmassages en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Eigenaresse Lala is huidtherapeute in spe en gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions. Dubbie is met sport- en bewegingsagoog als achtergrond dé masseur van Ooh Lala Beauty. Een bezoek aan Ooh Lala Beauty zorgt ervoor dat je lichaam in het zonnetje wordt gezet, je huid gaat stralen en je ogen zullen sprankelen.

Handig om weten: de salon bevindt zich in de sportschool: David Lloyd in Rotterdam Centrum. Je kan pinnen in de salon.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt