Phil Good Massage Therapy - Krommenie

Visserspad 10, 1561PK Krommenie
5,0
4 reviews
Visserspad 10, 1561PK Krommenie

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Phil weet wat hij doet. Hij stelt je op je gemak en vraagt goed naar wat jij nodig hebt. Super professioneel. Ik voel me altijd weer als herboren en relaxt als hij mij heeft gemasseerd. Ik kan niet wachten tot mijn volgende afspraak. Phil Good Massage is zeker een bezoek waard!
Phil is really good at what he does, which is why I come back quite regularly. I most definitely recommend!
Philip is een meer dan kundig en professioneel masseur. De salon is tot in de puntjes verzorgd. De sfeer is uitnodigend en voel me altijd helemaal ontspannen als ik weer naar huis ga. Er wordt goed naar mijn wensen geluisterd en meer aandacht besteed aan probleemgebieden indien nodig. Ik kan iedereen “Phillgood” van harte aanbevelen.
Phil is super professional and knows what he is doing. You can really tell that he worked in high-end places before he moved to Holland. Be prepared for an extraordinary, rich experience that is hard to find especially when you are not in a big city.

Ontmoet het team

Philip

Behandelingen

Lichaam
Massage

Over

Phil Good Massage Therapy - Krommenie
Visserspad 10
1561PK Krommenie

Aan het Visserspad in Krommenie vind je massagepraktijk Phil Good Massage Therapy waar je terecht kunt voor een Zweedse massage, een deep tissue massage of een hot stone massage.

Waar je ook voor kiest, eigenaar Philip zorgt ervoor dat je weer helemaal ontspannen zijn salon verlaat. Hij luistert altijd naar je wensen en kijkt samen met jou naar welke massage het beste bij jou past. Voor Philip is hygiëne zeer belangrijk, waardoor je verzekerd bent van een schone deken of massagestoel. Tevens ben je hier aan het juiste adres voor een nek,- schouder- en rugmassage.

MaMaandag
09:3022:30
DiDinsdag
09:3022:30
WoWoensdag
09:3022:30
DoDonderdag
09:3022:30
VrVrijdag
09:3022:30
ZaZaterdag
09:3022:30
ZoZondag
09:3022:30

Massagesalons in de buurt