Reviews

4,5
49 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een heel fijne behandeling gehad bij Mel. Het was mijn eerste keer, dus ik vond het spannend. Maar ze stelde me heel erg op mijn gemak en ze heeft een vlotte babbel, dit vond ik heel erg fijn! Dankjewel :)
Carmen Gruson
3 maanden geleden
Linda Koolen
3 maanden geleden
Supervriendelijk en heel goed gedaan!
Maud Van Stiphout
4 maanden geleden
Heel vriendelijk!
Joanne Haynes
4 maanden geleden
Wat een fijne salon! Voorheen mijn eerste waxbehandeling bij een andere salon gehad, en dit was geen goede ervaring. Maar bij ReduHair werd ik echt op mijn gemak gesteld, gezellig gekletst en met een mooi resultaat naar huis. Een hele fijne salon met super vriendelijk personeel! Bedankt voor de prettige behandeling. Mel deed het super fijn, heel rustig en professioneel. Ze gaf me informatieboekjes/foldertjes mee en raadde me een spray aan. Ik heb veel minder irritatie dan de vorige keer bij de andere salon. Ik zou hier zeker weer naar toe gaan!
Ellen van Lent
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

ReduHair
Hinthamerstraat 185
5211ML Den Bosch

Reduhair is een professionele ontharingssalon gevestigd op de Hinthamerstraat in Den Bosch. Hier kan je terecht voor zowel tijdelijke als definitieve ontharing. Het team doet er alles aan om jou je op je gemak te laten voelen en neemt alle tijd voor je. Ze maken gebruik van hoogwaardige behandelmethodes en hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontharen. Ze staan garant voor een veilige en huidvriendelijke behandeling en handelen discreet.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt