Salon Beeldschoon

Laat 38, 1811EJ Alkmaar
4,8
198 reviews
Laat 38, 1811EJ Alkmaar

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
198 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zoals altijd weer een fantastische behandeling met heel goed bijpassend advies!
Linsey
3 uur geleden
Echt een topervaring gehad! Ik heb vandaag al 100 keer in de spiegel gekeken omdat ik zo blij ben met het resultaat van de behandeling. Jennifer is heel kundig en weet alles heel goed uit te leggen, daarnaast is ze ook een gezellig persoon en makkelijk om mee te praten. De tijd is gewoon voorbij gevlogen.
Megan
2 dagen geleden
Voor het eerst bij Jennifer en voor het eerst Hennabrows. Wat een geweldige ervaring en resultaat! Begon al bij de ontvangst met een lekker kopje thee. Een heerlijke sfeer van rust en ontspanning hangt er in de fijne salon. De behandeling zelf werd uiterst professioneel aangepakt door Jennifer. Alles werd goed uitgelegt en overlegt. Was dan ook zeer tevreden met het eindresultaat. En liep met een big smile de Salon uit. Het volgende bezoek staat alweer gepland. Dit keer de uitgebreide Kennismakingsbehandeling. Ben namelijk zeer content met de manier van werken en de producten waar Jennifer mee werkt en wil hier graag meer van weten en gebruiken. Kortom echt een aanrader!
Mirjam
2 dagen geleden
Het was top!
Anoniem
3 dagen geleden
Ingvild
3 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon Beeldschoon
Laat 38
1811EJ Alkmaar

Salon Beeldschoon vertegenwoordigt meerdere kanten van esthetiek en schoonheid. Eigenaresse Jennifer heeft naast haar ervaring als schoonheidsspecialiste ook een studie aan de Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Zij vindt het heerlijk om haar passies voor kunst en schoonheid te vermengen. Zo heeft zij de spieren die zij voelt met masseren bijvoorbeeld bestudeerd tijdens modeltekenen op de academie. En de kleuren die zij mengt op doek, brengt zij op haar eigen manier aan met visagie. Jennifers doel is om iedere klant als een ‘plaatje’ haar salon te laten verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt