Reviews

4,4
77 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het is zo fijn dat de kleur ook echt lang op je nagels blijft zitten. Anouk heeft goed advies over hoeveel tijd er tussen de behandelingen moet zitten. Erg tevreden
Laura
één dag geleden
Alles was perfect geen klachten
Cindy
3 dagen geleden
ik heb hier de nieuwe REVIDERM MICRONEEDLING behandeling gehad. Dit is een de allernieuwste methode van needling, waarbij de haarfijne naaldjes uit een soort 'pen' op de juiste diepte in je huid gaan. deze naaldjes zijn in een rechte lijn en niet zoals bij andere (oudere) apparaten in een cirkelvorm, geen 'fakireffect' meer dus. ik weet niet of het pijn deed, mijn vriendin zegt van niet - toch heb ik me 'preventief' zelf met Emla creme ingesmeerd :) daardoor helemaal niks gevoeld behalve een aangename streling sensatie. ze smeert met een 'contour versterkende' gel tijdens de behandeling, die de effect van deze versterkt. ik ga zeker een kuur nemen want ik voel al (1 week later) een verbetering. ik raad deze behandeling aan. zij is een van de weinige in mijn regio met deze nieuwe apparat (heb een tijdje rond gezocht).
Saida Pop
20 dagen geleden
Tot mijn grote verbazing bleef de mooie grijze gellac kleur bijna 2 weken zonder chips ...en Anouk is professioneel en relaxed, ik kom zeker terug
Anoniem
20 dagen geleden
Mooie ruime salon, schoon en professioneel. Vakkundige meid en super blij met de behandeling. Mijn huid voelt heerlijk zacht en soepel aan. Meteen een afspraak gemaakt voor volgende maand. Dit houden we erin. Dankjewel Anouk.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Anoukk
Kerkallee 17
6882AL Velp

Schoonheidssalon Anoukk is gevestigd op de bovenverdieping van het vrijstaande pand aan de Kerkallee te Velp. Boek een huidverbeterende en probleemoplossende behandeling. Anouk heeft als missie om mensen bewust te maken van het belang van een goede huidverzorging en de huid weer in goede conditie te krijgen en te houden. De salon is aangesloten bij ANBOS.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0021:30
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt