Skin Plus

5,0
210 reviews
Corsicalaan 35, Rotterdam, 3059XX
Open Morgen: 09:00 - 21:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
210 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima ontvangst en fantastisch geholpen!
Top service
Zoals altijd de beste traktatie voor jezelf die we te vinden is <3
Een hele fijne ontspannende behandeling. Ik had het gevoel dat er goed naar me geluisterd werd en echt een behandeling op maat heb gekregen. 🥰
Het was echt een belevenis, ik was de eerste keer bij jullie. Ik vond de behandeling heel erg fijn en voelde mij direct ontspannen. Ook leuk dat ik het masker mee heb gekregen en een klein zakje thee. Ook kreeg ik een proefje mee om te kijken of ik een switch ga maken met m’n skincare producten. Dankjewel en tot de volgende behandeling🙂
Toon meer reviews...

Over

Skin Plus
Corsicalaan 35
3059XX Rotterdam

Ben jij benieuwd naar jouw allermooiste huid?

Bij Skin Plus hebben we alles in huis om jou hierbij te helpen!

Met de focus op advies, huidverbetering en ontspanning werken we samen aan het bereiken van juist dát doel: jouw allermooiste huid.

Hoe gaan wij te werk?

Je ontvangt een huidanalyse met ons huidanalyse apparaat. Ook luisteren we naar jouw wensen. Hierdoor weten we precies wat jouw huid nodig heeft en maken we jouw behandeling op maat.

We starten jouw behandeling met een uniek relax-ritueel en ontspannende lomi-lomi massage technieken. Terwijl jij heerlijk aan het ontspannen bent, gaan wij met jouw huid aan de slag!

De actieve ingrediënten van Cosmedix in combinatie met de allernieuwste apparatuur zorgen voor zichtbaar resultaat.

Om jouw huid op een natuurlijke manier te laten stralen werken wij met de minerale (zon)bescherming en make-up van jane iredale. Deze Skincare Make-up is heel gezond voor je huid en beschermt je niet alleen tegen de zon, maar egaliseert jouw huid op de meest natuurlijke manier.

Om het cirkeltje rond te maken adviseren wij je heel graag over hoe je jouw huid van binnenuit kunt helpen verbeteren met voedingsadviezen en met de speciale huidsupplementen van ScKIN. Ook hier gaan we voor een op maat gemaakt advies.

En dan komt misschien nog wel het allerbelangrijkste deel van de behandeling, namelijk het advies voor jouw huidverzorging thuis. Want.. wat je dagelijks doet heeft het meeste invloed op je huid.

Wil jij jouw allermooiste huid bereiken, dan moeten we heel goed samenwerken. Jij thuis aan de slag met de speciaal voor jou samengestelde adviezen & producten en wij in de salon met een persoonlijk huidplan & behandelingen op maat.

Heb jij er net zoveel zin in als wij? Ja? Dan zien we je heel graag in de salon!

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2023

Schoonheidssalons in de buurt