SKINDELICIOUS

4,7
11 reviews
Hof der Kolommen 15, Amersfoort
Dinsdag open: 14:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De holistische benadering van Karoline is erg prettig. En ze creëert een fijne sfeer.
Karolien is heel kundig en vakbekwaam, was heel fijn!
Als intensief squasher, is niets zo vervelend als na een zwaar squashtoernooi enorme spierpijn of een blessure in de rug de kop op duikt. Met die pijn liep ik altijd weken mee rond. Maar na een intake gesprek met Karolien kwam zij met het advies om een cupping- en een rug behandeling (massage) te ondergaan. Dit zorgt ervoor dat ik me binnen enkele dagen weer zeer goed voel en weer vrij snel op mijn niveau kan squashen. Ik ben haar zeer dankbaar en raad een ieder haar behandelingen aan.
Karolien doet er alles aan om je de ultieme Wellness ervaring en een goed gevoel te geven, waar je op dat moment ook voor komt. Ze besteed veel zorg aan informeren en afstemmen voor de behandeling, dat alles goed gaat tijdens de behandeling en geeft advies op maat na de behandeling. Als de behandeling er km vraagt belt ze je later nog op om te vragen hoe het met je gaat. Dit geeft een heel fijn gevoel. Als je een complete Wellness ervaring wil, ben je bij Skindelicous absoluut op je plek.
Karolien, is op en top een dame die heel goed weet waar ze mee bezig is. Geen standaard behandeling, maar echt gericht om klachten te verhelpen en de mensen, daadwerkelijk beter in hun vel te laten zitten.... Op een pure, natuurlijke wijze... Echt bijzonder en uniek !
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Karolien

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht

Over

SKINDELICIOUS
Hof der Kolommen 15
Amersfoort

Beauty en wellness salon SKINDELICIOUS in Amersfoort is de plek waar je je energie kunt opladen en compleet kunt ontstressen. Ga voor cupping of ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Deze treatments zijn geïnspireerd door oosterse wijsheden.

Eigenaresse Karolien hanteert een holistische aanpak en elke behandeling wordt aangepast aan je behoeftes. Haar doel is om je lichaam en geest in balans te brengen, zodat je na de behandeling meer energie hebt en minder stress ervaart. Karolien is vakkundig en gedetailleerd: ze streeft naar perfectie zodat je optimaal profijt hebt van de gekozen treatment. Kortom: Karolien biedt een ‘totaal well-being’-plaatje aan waardoor je haar salon vitaal verlaat.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
14:0018:00
WoWoensdag
14:0018:00
DoDonderdag
14:0018:00
VrVrijdag
14:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt