Grauwaartsingel 332, Utrecht, 3541DA
Vandaag open: 09:30 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Reviews

4,1
121 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
My own hairdresser was sick, so I decided to try a new one and my experience with this salon was not good at all. when I came home saw a lot of obvious hair left without being taken by threading. Also looking at the price, I expect she would be able to do a simple modelling, but she hardly managed to only do only a simple cleaning and no trim.
Heel jammer dat de prijs veel hoger uit kwam dan verwacht! Het scheelt nogal of je €25,- verwacht en €52,50 moet betalen! Bovendien vind ik dat mijn nagels niet netjes zijn afgewerkt! De randen aan de top van de nagels zijn niet gedaan of slordig! De afspraak zou 3 kwartier duren. Ik had om 10:15 mijn afspraak en liep om 11:45 de deur uit. Er zijn tussendoor 2 andere klanten geholpen. Dit verbaast mij zeer! Het is wel gevraagd aan mij maar dit is wel heel bijzonder!!!
Super ervaring! Vakkundig, gastvrij, ontspannen. Echt top!
Ik liet mijn acrylnagels verwijderen. Ik ben zo blij dat ik mijn nagels niet in een badje hoefde te leggen, maar dat het met een vijl verwijderd is.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Deborah
4.1
57 reviews

Over

Your beautyful from the inside and oud-site

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Medisch en tanden

Portfolio

Over

Style N beauty
Grauwaartsingel 332
3541DA Utrecht

Style N Beaituy ligt aan de Grauwaartsingel in de LRC winkelcentrum. De schoonheidssalon bevindt zich in de David Lloyd Sports & Health Club, achterin de Fitness zaal op de eerste verdieping. Hier bieden ze een groot aantal schoonheidsbehandelingen aan die jou weer laten stralen. Tevens regelen ze dat jij er op je mooist uitziet op de mooiste dag van je leven. Het team heeft ruime ervaring met diverse culturen en werkt met de producten van Genove Laboratorio. Je kan gratis parkeren op de parkeerplaats van de sportschool.

Let op! Je kunt niet pinnen in de salon.

MaMaandag
12:0019:00
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
09:3019:00
DoDonderdag
09:3019:00
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt