Reviews

3,8
10 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
heel vriendelijk personeel met erg veel informatie over wat zij doen en waarom dingen op een bepaald manier word uitgevoerd.
9 maanden geleden
Mijn lip had een korst, mijn wenkbrauwen scheef.
Anoniem
één jaar geleden
Ik was vandaag voor een behandeling microdermabrasie geweest en was erg teleurgesteld. De zaak was gezellig ingericht, maar de nicotinegeur in de zaak vond ik niet gepast in een schoonheidssalon. De schoonheidsspecialiste zag er alles behalve vriendelijk uit en had zich niet eens voorgesteld en kwam gehaast over. Zij begon aan de behandeling zonder vooraf uit te leggen wat er allemaal ging gebeuren. De handdoek waar zij mee werkte zag er verkleurd en zeer armoedig uit. Gespannen sfeer waar je totaal niet kon ontspannen, omdat de telefoon om de haverklap over ging en een kamer er naast werd iemand anders behandeld. Overigens stond zij alleen in de zaak en had daar begrip voor moeten vragen, maar het leek alsof zij het een normale gang van zaken vond. Kortom weinig goede woorden aan deze salon/behandelaar. Einde behandeling niet gevraagd wat ik ervan vond en stond niet open voor feedback, dan maar langs deze weg. Hopelijk is dit voor haar een eye-opener.
Kelly
één jaar geleden
Ik werd ontzettend fijn welkom geheten. Meteen werd er naar mijn huid gekeken en een gezichtsbehandeling naar mijn huid toegepast. Ik had de basis behandeling maar kreeg nog een extra microdermobrasion toegepast. Al met al een onwijs goed resultaat, ik ben erg tevreden en ik kom zeker terug.
Rosa
één jaar geleden
Schone en leuk gedecoreerde zaak, oogt net als op de foto's. De zonnebank was erg lekker, luxe en de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed. Service was goed. Sun and Skin is zeker een aanrader. Ik weet in ieder geval dat ik nog een keer terugkom.
Aaliyah
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Sun and Skin
Duikerstraat 17 B
3067CG Rotterdam

Aan de Duikerstraat in Rotterdam is de professionele beautysalon Sun and Skin gevestigd. Voornamelijk wanneer je op zoek bent naar ontspanning en beauty ben je bij deze salon aan het juiste adres. Sun and Skin is een zon- en beautysalon met hoge standaarden, die is aangesloten bij Anbos, de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten en salons. Je kunt bij Sun and Skin terecht voor onder andere botox, tanden bleken, diverse beautybehandelingen, harsen, zonnen, manicure en pedicure, nagelstyling en visagie.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt